Algblomning med giftiga cyanobakterier

Prover som tagits i Baggsundet i Söderhamn visar på giftproducerande cyanobakterier. Informationscentralen för Bottniska viken råder allmänheten att undvika kontakt med vattnet och turkosa ansamlingar på stränderna.

Stäng meddelande

Samråd för ny detaljplan Södra Hamngatan

Bild

Idéskiss för nya bostäder på Södra hamngatan

Under perioden 17 maj till 30 juni är det samråd för detaljplanen Södra Hamngatan. Syftet med planen är att möjliggöra för bostäder på parkeringsplatsen mellan godsmagasinen längs med Södra Hamngatan. Vi tar gärna emot dina synpunkter, idéer och förbättringsförslag.

Under perioden 17 maj till 30 juni är det samråd för detaljplanen Södra Hamngatan. Syftet med planen är att möjliggöra för bostäder på parkeringsplatsen mellan godsmagasinen längs med Södra Hamngatan. Inriktningen är låga bostadshus i 1½ till 2½ våning. Det nya området ska passa väl ihop med stadsmiljön på Öster.

Söderhamns kommun vill nu höra dina synpunkter, idéer och förbättringsförslag om detaljplanen. Ett samrådsmöte hålls tisdagen den 28 maj i CFLs foajé (Södra Järnvägsgatan 7) mellan 17:00 – 20:00.

Du kan läsa handlingar i detaljplanen och lämna synpunkter via den här länken:
Södra hamngatan, del av Öster 2:10 och Broberg 3:2länk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 juni 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamn Kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn