Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Anmälan om misstänkt matförgiftning

Om du misstänker att du har blivit matförgiftad i Söderhamns kommun kan du göra en anmälan här. Du kan även kontakta bygg- och miljöförvaltningen, tfn 0270-750 00 (vxl) eller via e-post bygg.miljonamnden@soderhamn.se. När du fyller i dina uppgifter kan vi följa upp din anmälan. Din anmälan är viktig och kan förhindra att fler blir sjuka. Tack för att du tar dig tid att fylla i anmälan!

Kontaktuppgifter och anonymitet
Vi vill gärna ha ditt namn och telefonnummer för eventuella uppföljande frågor, men om du lämnar de uppgifterna kan du inte vara anonym. Om du vill vara anonym är det viktigt att du inte lämnar kontaktuppgifter till oss.

Att fylla i formuläret
För att kunna göra en bra utredning är det viktigt att du fyller i formuläret så noggrant som möjligt. Fält markerade med * måste fyllas i.


Serverades is tillsammans med drycken? * (obligatorisk)


Finns mat kvar för eventuell provtagning? * (obligatorisk)
Beskriv symtomen (fler kryss kan vara aktuella): * (obligatorisk)
Multiple selection


Har du/ni kontaktat sjukvården?Det går bra att kontakta mig för uppföljande frågor
Information om behandling av personuppgifter
Söderhamns kommun skyddar din integritet enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning. Den information vi samlar används endast för att handlägga ditt ärende. Personuppgifterna hanteras enligt svenskt regelverk kring allmänna handlingar. Uppgifterna bevaras enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen. Du har möjlighet att kontakta oss för att få information om vilka personuppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter kommun@soderhamn.se. Du kan kontakta vårt dataskyddsombud dataskyddsombud@kfsh.se. För mer information se www.soderhamn.selänk till annan webbplats

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-10-05

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter