Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Årets digitala marknadsförare

Årets digitala marknadsförare - Söderhamns kommun

Kommunen har tagit klivet in i den digitala världen och syns mer och mer på nätet. En satsning är att lägga om annonsering från tryckta tidningar till webb. Satsningen sätter oss på kartan i dubbel bemärkelse!

Söderhamns kommun tilldelas priset Årets digitala marknadsförare i Gävleborg. Priset får vi för att vi under hösten 2013 har lagt om vår traditionella helsidesannonsering i tidningen Söderhamns Nytt till att bli en halvsida i tidningen och istället satsa på digitala annonser på HelaHälsingland.se. Det är kommunens förvaltningar och bolag som står för innehållet i annonserna.

- Ett strategiskt val från oss med tanke på att vi vill nå så många kommuninnevånare som möjligt med vårt budskap. Idag finns fler och fler på webben och då behöver även vi synas där, säger Tove Stenquist, kommunens information- och marknadschef.

Priset delades ut på företagarföreningens Eldklotsgala i Hudiksvall och Mitt Media står bakom priset. I konkurrens med Länsförsäkringar och Danske bank knep kommunen förstaplatsen. 

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2014-08-11

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter