Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Anders Eriksson

Höstens Söderhamnare - Anders Eriksson!

Hösten Söderhamnare korades under årets sista kommunfullmäktige 17 december. Vinnare är Anders Eriksson som har varit Söderhamns UIF (SUIF) trogen i många år. Grattis Anders!
Motiveringen:
År efter år har han målmedvetet jobbat bakom kulisserna i en av landets mest ansedda  bordtennisföreningar — Söderhamns UIF!

Det är ingen överdrift att påstå att Höstens Söderhamnare i hög grad bidrar till att förverkliga SUIF:s vision: att vara först in i framtiden där idrotten är ett medel för ungdomar och inte tvärt om.

Idén om att skapa bästa möjliga utvecklingsmöjligheter för medlemmarna, oavsett ålder, kön och förmåga efterlevs på ett beundransvärt sätt med den här eldsjälen som en av flera drivande ledare.

För honom är det inte i första hand guld, silver och brons som räknas. Det är alltid ungdomars utveckling och föreningens betydelse i samhället som är drivkraften i hans ideella arbete.
 
Grattis till ett strålande jobb och till utmärkelsen Höstens Söderhamnare — Anders Eriksson!

Förutom äran tilldelades Anders Eriksson ett diplom samt blommor.

Om Årstidens Söderhamnare
Juryn består av kommunstyrelsens ordförande, kommunfullmäktiges presidium samt representanter från samhället. En jury väljer ut vinnare fyra gånger per år, en för varje årstid. Varje kvartal vill vi uppmärksamma och hylla den utvalde som inledning på kommunfullmäktiges sammanträde.

Läs mer och nominera för Vårens Söderhamnare HÄR

Söderhamns kommun


826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2012-12-17

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter