Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Vinterns Söderhamnare är Lars och Helén Norlund, Norränge Lantbruk.

Höstens söderhamnare - Anton Larsson

När fullmäktigesammanträdet inleddes i december fick Anton Larsson kliva fram i rampljuset och motta välförtjänt uppmärksamhet som Höstens söderhamnare 2014.

Anton Larsson gratulerades vid kommunfullmäktiges sammanträde 15 december 2014. Anton Larsson arbetar som kulturkonsulent i Söderhamns kommun.

Motiveringen:

"Föreningen Söderhamn Hardcore har genom hårt ideellt arbete totalt renoverat och invigt konsertrummet i Råttboet på Kungsgatan, där det ordnas drogfria spelningar och evenemang för Söderhamns unga. Höstens söderhamnare är ordförande och grundare av föreningen.

Han är en god ambassadör för Söderhamn, både då han själv turnerar i världen med bandet Cedron och i andra sammanhang, där han alltid sätter Söderhamn på kartan. Genom sitt genuina engagemang och sitt ihärdiga arbete för musik, kultur och mångfald sprider han framtidstro och glädje hos Söderhamns unga.

"Höstens söderhamnare 2014 är Anton Larsson"

Varmt grattis!

Juryn består av kommunstyrelsens ordförande, kommunfullmäktiges presidium samt representanter från samhället. En jury väljer ut vinnare fyra gånger per år, en för varje årstid. Varje kvartal vill vi uppmärksamma och hylla den utvalde som inledning på kommunfullmäktiges sammanträde.

Söderhamns kommun


826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Relaterad information


Årstidens söderhamnare.

Granskad/Uppdaterad: 2015-03-10

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter