Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Tyck till om Söderhamns kommun

Illustration Anna Ödlund

1200 Söderhamnare har fått chansen att skriftligt tycka till om hur det är att bo och leva i Söderhamns kommun. Kanske är du en av dem? Glöm inte att besvara medborgarenkäten som kommer hem till dig i brevlådan. Din åsikt är viktig.
Hur bedömer du att skolan fungerar? Vad tycker du om äldreomsorgen och om kvaliteten på Söderhamns gator och vägar? Hur lätt är det att föra fram sin åsikt till kommunens politiker? Det är sådant frågorna i medborgarundersökningen handlar om.

Vi vill veta vad du tycker


Visst kan det vara svårt att svara på frågor om vissa verksamheter och förhållanden som man inte har egen erfarenhet av. Men i regel har man en uppfattning grundad på vad man hört och läst. Det räcker. Det är din uppfattning om olika verksamheter och förhållanden som vi vill ta del av.
 

Det är viktigt att du svarar!


Din åsikt är värdefull. Ju fler som svarar på enkäten desto mer vet kommunens politiker om vad medborgarna tycker. Genom att svara bidrar du med underlag åt Söderhamns kommun i arbetet med att förbättra för invånarna.

Söderhamns kommun


826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2013-10-18

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter