Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Park i direkt närhet till området Faxepark.

Faxepark - möten mellan människor skapar tillväxt

Det är när människor med olika erfarenheter och bakgrund möts och interagerar som utveckling sker. Faxepark – Söderhamns utvecklingsarena för tillväxt samlar människor i en miljö som inspirerar till integration och utveckling.

Faxepark - Söderhamns arena för innnovativ tillväxt består av fem byggnader i nära anslutning till varandra i en miljö nära vattnet som leder ut till Söderhamns skärgård med över femhundra öar. Här finner du etablerade och nystartade företag att bilda samarbete med, vårt lokala kompetenscentrum, CFL, som hjälper dig identifiera ditt kompetensutvecklingsbehov och kan koppla dig till relevant forskning. Du hittar unga och nysvenskar som studerar och kan inspirera, de kan vara din framtida arbetskraft. Du hittar aktörer som är en tillgång för ditt företag: Movexum, Drivhuset, Nyföretagarcentrum, Kommunens Näringslivsenhet, Almi, Företagarna, Iris med flera.

Lokalerna är utrustade med modern teknik för att underlätta och effektivisera dina möten och konferenser. Luncher finns nära till hands på området men med det centrala läget är utbudet stort. Sist men inte minst hittar du tillgängliga parkeringsplatser och gröna områden. Faxepark verkar i ett område och bär på ett historiskt arv som har varit av betydelse för Söderhamns kommuns utveckling. Idag, i en ny skepnad och annat innehåll, verkar Faxepark för Söderhamns utveckling ännu en gång.

Vill du vara med i denna inspirerande miljö?

Lediga lokaler
Möten och konferenser

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Faxepark logotype

Näringsliv/Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Kontakta oss på Näringsliv/Faxepark

Jan Brandberg
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-756 67
E-post: jan.brandberg@soderhamn.se

Faxepark snabba fakta

Antal meter från vatten: 0

Antal möteslokaler: 9

Lokal större konferenser: Ja

Möjlighet konferenspaket: Ja

Morgon-, dag- och kvällsaktiviteter: Ja

Administrativ service: Ja

Granskad/Uppdaterad: 2018-04-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter