Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Andreas Ekström - "Sju sätt att äga världen" 17 oktober

Andreas Ekström gästar Söderhamn 17 oktober med föreläsningen "Sju sätt att äga världen".

Inspirerande föreläsningar i världsklass

Under 2016 genomfördes en uppskattad seminarieserie, nu följer vi upp succén med nya inspirerande föreläsare.
Föreläsningarna är kostnadsfria och öppna för alla. Du anmäler dig separat till varje föreläsning. Faxepark - Söderhamn Innovation Park, arrangerar föreläsningarna med stöd av Söderhamns Sparbanksstiftelse.

Andreas Ekström - "Sju sätt att äga världen" 17 oktober

Föreläsning handlar om de viktigaste digitala frågorna när vi bygger framtidens samhälle. Andreas talar om digitaliseringens sju största utmaningar och konfliktområden. Han visar vilka möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt. Det handlar om hur vi ska förstå den revolution vi lever mitt i, just nu.

”Sju sätt att äga världen” är på en gång en omvälvande samtidsanalys och en apell för digital demokratisering.

Andreas Ekström har gjort många hundra föreläsningar, författarbesök och seminarier kring den digitala revolutionen och är mycket uppskattad för sitt sätt att med pedagogisk tydlighet och utmanande frågor få publiken att omvärdera sitt nätbeteende. Andreas Ekström har nått en internationell publik genom TED.com, där en av hans föreläsningar visats över en miljon gånger.

2015 utsågs Andreas till årets talare - Genombrott!

Datum: 17 oktober
Tid: 18.00
Plats: Hörsalen, CFL, Faxepark - Söderhamn Innovation Park
Anmäl dig här:
Till anmälningsformuläretlänk till annan webbplats

Tidigare under  hösten besökte Per Holknekt oss med sin mycket uppskattade föreläsning:

Per Holknekt - "Kan jag, kan du, kan vem som helst" 5 september

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik, allt från skateboard till Odd Molly. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkes-arbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst."

Granskad/Uppdaterad: 2017-10-06

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter