Jobba inom förskola och skola

Vi är cirka 600 medarbetare som arbetar för en utvecklande förskola och skola i Söderhamn - ett spännande och utmanande uppdrag.

Vi har många olika kompetenser som t ex lärare, förskollärare, barnskötare, fritidspedagoger, rektorer, verksamhetstekniker och administratörer.

Vikarielista

Om du vill vara vikarie i skola och förskola är du välkommen med en anmälan.

Vikarier till förskola, förskoleklass, grundskola och fritids - anmäler sig till Bemanningen.
Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Entreprenöriellt förhållningssätt

Alla våra verksamheter kännetecknas av ett entreprenöriellt förhållningssätt. Arbetet har gått under namnet "Drivkraft Söderhamn" har som mål att barn och ungdomar i förskolor och skolor ska möta lärandemiljöer som uppmuntrar dem att utvecklas till entreprenöriella individer.

Gör din VFU i Söderhamn

Verksamhetsförlagd utbildning eller VFU, är en viktig del i lärarprogrammet, där praktik och teori knyts samman. Söderhamns kommun har för närvarande avtal med Högskolan i Gävle, Mittuniversitetet och Högskolan Dalarna, men kan i mån av plats även ta emot studenter från andra högskolor eller universitet.
Är du intresserad av VU i Söderhamns kommun?

Söderhamns kommun

Barn & Utbildning

826 80 Söderhamn
Besöksadress: V Storg 16-18
Tfn 0270-752 79, 752 81
Fax 0270-411 60
Epost Barn och utbildning

Jobba i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa. Samverkan är nyckeln för att hålla medborgarens fokus och skapa bra verksamhet för dem vi är till för.

Vi är mer än 2300 medarbetare som tillsammans arbetar för att göra Söderhamn till en öppen och attraktiv skärgårdsstad som människor lever i, längtar efter och flyttar till.

VI ÄR SÖDERHAMN – välkommen att bli en av oss!

Anmäl intresse till:

Bemanningen           Förskola, skola

 

Leva i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa.

Läs mer om att bo och leva i Söderhamn