Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

10 år med Företagardagen – inspirerande och nytänkande

Företagardagen - vilken samlade 190 deltagare - började på Söderhamns teater

Företagardagen skapar en arena för möten mellan företagare som tidigare inte träffats. Genom nya kontakter främjar vi företagandet, kommenterade Jan Brandberg innan dagens övningar startade på Söderhamns teater.

För 10:e året i rad arrangerade Söderhamns kommun Företagardagen. Dagen samlade 190 företagare och fylldes med framtidens företagande samt en hel del glitter och glamour årsdagen till ära.

För inspiration och nya infallsvinklar diskuterades olika frågeställningar som berörde respektive företagares samarbetsformer om 10 år.

Flera förslag på lösningar presenterades och deltagarna fick rösta på vilken som var bäst. Flest röster fick Mikaela Fryklund, KPMG och Gustav Beskow, Länsförsäkringar som kom fram till följande:

”Vi måste kunna leverera en komplett digital tjänst i kombination med en stark och långvarig relation som kan vara digital eller fysisk med kunderna”.

 

Deltagarna åt en sexrätters specialmiddag varav en med ögonbindel

Därefter väntade ett traditionellt nätverksfrämjande bad på Aquarena innan dagen avslutades med sexrätters specialmiddag på CFL gästad av artisten Linda Bengtzing.

Under middagen uppmärksammades Team Mat för ”Årets samarbete” och Kraton för ”Årets samhällsaktör”. Motiveringen för den förstnämnda löd ”Ju fler kockar desto bättre soppa. Tillsammans har fyra av Söderhamns bästa krögare och leverantörer gått samman för att leverera en lokal matupplevelse. Ett nytt koncept för söderhamnarna och gästande besökare”. Kraton uppmärksammades med motiveringen ”I samverkan med näringsliv, föreningsliv och kommunen tas ett stort samhällsansvar där ni är med och påverkar utvecklingen av Söderhamn. En global aktör med lokalt engagemang.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2017-10-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter