Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Datakompisen AB valde Söderhamn

Datakompisen AB valde Söderhamn och planerar att husera i bortre delen av tullhuset

Datakompisen AB valde Söderhamn och planerar att husera i bortre delen av Tullhuset

Datakompisen - verksam med teknisk support och kundtjänst – är sedan tio år ett väletablerat företag i Dorotea.

Företaget har haft en kontinuerlig tillväxt under alla år men ledningen upplever i dagläget att det är svårt att växa mer i Dorotea pga svårigheten att hitta arbetskraft.

- Den nionde november fick jag ett samtal från en gammal kontakt i Stockholm som är insatt i företagets dilemma och den 24 november var etableringen på plats. Det kan man verkligen kalla snabba ryck. Bemötande frågorna är avgörande i sådana här sammanhang och i Söderhamn är vi duktiga på att samarbeta och ge en bra service. Arbetsförmedlingen, kommunen, Etablera i Söderhamn - alla har bidragit på ett utmärkt sätt, säger Kent Lundquist på kommunens näringslivsenhet.

Företaget planerar att hyra lokaler i Tullhuslängan och ledningen räknar med att vara 10-15 personer inom kort. Företaget planerar att vara igång under januari.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2015-12-22

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter