Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Företagarlunchen - SM-veckan nyttig för företagare

Sara Åhnstrand och Kristina Hellberg, båda Swedbank

Årets första företagarlunch präglades av näringslivets nytta av SM-veckan. Både Swedbank och EGA berättade om sitt intensiva arbete med att stärka sitt respektive varumärke och förvandla besökare till kunder.

Swedbank och Sparbankstiftelsen samarbetar och är delaktiga på många sätt i SM-veckan, avslöjade Sara Åhnstrand och Kristina Hellberg, båda Swedbank. Bland annat med Ung Företagsamhet – UF.

- Ungdomarna som deltar i UF får redan som gymnasieelever - under en begränsad period - känna på hur det är att driva företag. När skoltiden är slut avvecklas företaget till förmån för förhoppningsvis ett permanent och riktigt företagande. Vinnande företag koras under SM-veckan liksom silver- och bronsmedaljör, avslöjade Sara.

Ulrika Hedlund och Erika Edling Bergman är VD respektive ansvarig för kundvård och försäljning på framgångsrika EGA - ett företag som administrerar utbildningar inom bygg- anläggnings- och fastighetssektorn.

- Kunderna och utbildningarna finns över hela Sverige och SM-veckan är därför ett ypperligt tillfälle att stärka kundrelationerna och skapa nya, kommenterade Ulrika.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2017-01-19

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter