Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Företagarna Pär och Mattias först ut från
Faxeparks affärsprogram - Företagskuvösen

Pär Johansson och Mattias Tillander

Företagarna och systemutvecklarna Pär Johansson och Mattias Tillander har med sitt företag Capremill genomgått Faxeparks affärsprogram - Företagskuvösen. Under ett och ett halvt år har de fått specialanpassad rådgivning och coachning av erfaren företagare från Nyföretagarcentrum Hälsingland, i den kreativa miljön på Faxepark.

- Det känns jättebra. Innan affärsprogrammet kunde vi inte så mycket om företagande, men nu är vi redo att stå på egna ben, kommenterar killarna.

Pär och Mattias var först ut i affärsprogrammet och får nu lämna kontoret till förmån för två nya Kuvösföretag - arboristen (trädvårdare) Johan Mårtensson och trädesignern Erik Mossnelid.

Företagskuvösen drivs av Faxepark, Söderhamns kommun, och är till för den som står i begrepp att starta eller har ett nystartat företag.


Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
E-post

Granskad/Uppdaterad: 2015-03-09

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter