Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Företagskuvösen -
affärsutvecklingsprogram för nya företagare

I affärsutvecklingsprogrammet ingår coachning av erfaren företagare och kontorsplats i en kreativ miljö.

Faxepark - kommunens teknikpark - erbjuder nystartade företag eller personer som står i begrepp att starta företag ett 18 månaders program för affärs- och verksamhetsutveckling.

Företagskuvösen är för dig som har en stark affärsidé och/eller en personlig drivkraft. Målet är att du ska ges möjlighet att starta och utveckla ditt företag till en lösnamhetsnivå att du efter programperioden kan leva av ditt företag.

Månadskostnaden är 850 kronor exklusive moms per deltagare.
Rådgivning av erfaren företagare och kontorsplats i kreativ miljö ingår.

Till Företagskuvösen kopplas, förutom affärsutvecklingsprogrammet, en rådgivningsgrupp med erfarna näringslivsföreträdare som regelbundet stämmer av utvecklingen bland kuvösföretagen.   

Affärsutvecklingsprogrammet delas in i tre steg och kan delvis anpassas efter deltagarnas behov och förutsättningar.

1. Affärsplan 2. Affärs- och verksamhetsutveckling 3. Driva företag

Antalet platser är begränsade och företräde ges till affärsidéer med bra tillväxtmöjlighet och marknadsförutsättningar i kombination med entreprenörens egen förmåga.

Faxepark ansvarar för Företagskuvösen i sin helhet och NyföretagarCentrum Hälsingland är ansvariga för programmet och coachning.

Ansökan till Företagskuvösen görs elektronisk och ska innehålla en kort beskrivning av entreprenören själv och affärsidén.

Till ansökningsformuläretlänk till annan webbplats

 

Granskad/Uppdaterad: 2017-10-19

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter