Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Många minglade på årlig nyföretagarträff

Nya företagare och företagare som nyligen flyttat till Söderhamn träffades på Faxepark för att stärka sina kontakter med varandra och träffa viktiga och nyttiga aktörer - banker, revisionsbyråer, skatteverket, länsstyrelsen företagsrådgivare m.fl.

Under kvällen fick gästerna tillfälle att mingla och berätta om sina företag och ta del av de offentliga aktörernas information. 

En av aktörerna var Nyföretagarcentrum vars representant, Göran Nyström, informerade om Företagskuvösen - kommunens arton månader långa satsning på professionell hjälp för nyföretagare.
- Har ni en bra affärsplan så ska vi göra allt för att få den att fungera så bra att ni kan leva på den efter 18 månader, kommenterade han.

Kvällen på Faxepark, kommunens teknikpark, bjöd också på mat i form av en buffé av Hälsinglands matambassadör Per Johansson som driver och äger av Växbo krog. Lennart Westman, moderator för kvällen och själv företagare, bidrog till den trevliga stämningen och en hel del skratt.

Granskad/Uppdaterad: 2014-03-20

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter