Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Cykelkällan

Ulf och Anett valde Våga Vilja Växa  

Ulf och Anett är företagare som ständigt vill utveckla sina verksamheter. Därför gick dom affärsutvecklingsprogrammet Våga Vilja Växa.

Anett och Ulf Svensson äger och driver Cykelkällan i Söderhamn med sju anställda. Dessutom äger och driver Ulf konsultfirman 2outdo AB. Båda tänker ständigt i termer av utveckling av företagen och ytterligare satsningar. Därför valde paret att gå affärsutvecklingsprogrammet – Våga Vilja Växa.

Programmet - som finansieras av SNU och kommunen medan Johan Dahl håller i själva programmet - handlar mycket om att ge dig som företagare verktygen att kunna växa på ett personligt plan för att i nästa steg utveckla verksamheten.

- Det är en kontinuerlig, rolig och utmanande process att tänka utvecklande. Men ofta stannar processen när det är dags att göra något konkret av idéerna. Programmet ger dig verktygen att kunna strukturera dig och ditt företag för att lösgöra tid -  tid som behövs för utveckling, säger Ulf och Anett.

- Exempelvis måste du våga lära dig delegera i så stor utsträckning att du får tid för saker som är nödvändiga om du funderar på expandering. I vårt fall vill vi anställa ytterligare personal i verkstaden på Cykelkällan eftersom service- och reparationsbehovet av produkter ökar. Också i Ulfs konsultfirma finns expansionsplaner.

- Vi rekommenderar andra företagare att gå programmet - det är en billig investering. Dessutom finns möjligheten att rådfråga Johan Dahl efter avslutat program vilket jag och Ulf tänker göra – och det stödet känns jättebra att få, avslutar de.

Granskad/Uppdaterad: 2015-06-12

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter