Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Referenser - företag som redan etablerat sig

Det finns flera företagsledare som gärna delar med sig av sina erfarenheter när det gäller att etablera sig i Söderhamn.
Hör av dig till oss på  Näringsliv/Faxepark så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt personer.

Erfarenheter från några företag som bestämt sig för Söderhamn:

"Det finns bra och prisvärda lokaler med hög kvalitet"

"Närheten till kommunens politiker och tjänstemän, företag och organisationer är påtaglig. Min erfarenhet är att livet i Söderhamn har blivit enklare och rikare.

"För rekreation finns de flesta miljöer och inte minst en av Sveriges vackraste skärgårdar, som är lättillgänglig för alla”.

"I Stockholmsområdet hade vi svårt att rekrytera medarbetare. I Söderhamn finns en arbetskraft som har en industribakgrund och kunskap om legoarbeten. Därför har vi också kunnat rekrytera bra medarbetare.

"På en mindre ort finns en närhet och personliga relationer som det är svårt att uppnå i en stor stad som exempelvis Stockholm."

"Söderhamn finns också nära världen. Vi har Sveriges största flygplats, Arlanda, en och en halv timme härifrån. Dessutom har vi bra kommunikationer med snabbtåg och E4:an som båda går igenom kommunen."

"Företagsklimatet i Söderhamn är bra. Det finns en framåtanda och en positiv syn på företagande som vuxit fram successivt. Den entreprenörsanda som kommunen satsar på i skolan och i den kommunala verksamheten visar att man menar allvar."

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Faxepark logotype

Näringsliv/Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Kontakta oss på Näringsliv/Faxepark

Jan Brandberg

Jan Brandberg
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-756 67
E-post: jan.brandberg@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-04-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter