Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Inspirerande föreläsningar i världsklass

Årets seminarieserie är är kostnadsfri och öppna för alla

Michell Issa

Michel Issa – "Från arbetslös till multientreprenör" 20 november

Michel sökte flera jobb men fick nobben ifrån samtliga. Istället för att ge upp började Michel en ny resa och idag, 30 år gammal, är han en stjärna på entreprenörskapshimlen.

Han driver flera företag, välgörenhetsorganisationer och fått en rad utmärkelser.

Michel bjuder på en inspirerande entreprenörskapsresa om hur han omvandlade utanförskap till entreprenörskap, från arbetslös till prisad multientreprenör, integration/mångfald genom att se möjligheter istället för hinder och hur ett bra nätverk var hans nyckel till framgång.

För Michel handlar entreprenörskap om att föra människor närmare varandra, om att skapa en större gemenskap i samhället och att göra skillnad i människors liv. Michel Issa driver idag flera företag och har fått en rad utmärkelser. Bland annat har han blivit tilldelad ”Konungens utmärkelse Kompassrosen 2014 inom näringslivet”, utsedd som årets sociala entreprenör samt tagit emot internationella priset Global Gift 2016.

Behandling av personuppgifter:
När du anmält dig till en aktivitet behöver vi dina personuppgifter för att kunna administrera den. Förutom namn och ev personnummer behandlar vi även uppgifter som till exempel vilken utbildning du deltagit i, telefonnummer och mejladress för att kunna kommunicera med dig på bästa sätt.

Här läser du mer om dina rättigheterlänk till annan webbplats

Datum: Tisdag 20 november
Tid: 18.30
Plats: Hörsalen, CFL
Anmälan: anmäl dig härlänk till annan webbplats

Föreläsningen en del i projektet "Företagande på lika villkor" som finansieras av Tillväxtverket.länk till annan webbplats

Företagande på lika villkor
Johan Hellström, - "Kreatör, visionär & företagsledare" 5 november

Johan Hellström föreläste tidigare i år

Johan Hellström föreläste i egenskap av "Kreatör, visionär & företagsledare"

Johan Hellström en av Faxeparks inspirerande föreläsare och arvtagare av Björn Axéns livsverk poängterade på ett underhållande och medryckande sätt vikten av nulägesanalys och omvärldsanalys. Han konstaterade att företag med tydlig vision och tydliga mål blir mer framgångsrika samt att personer med tydliga mål mår bättre. Följ upp, återkoppla och glöm inte – make me feel!

Föreläsningen finansieras av:

Näringslivsprogram Söderhamns kommun
Faxepark logotype

Näringsliv/Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Kontakta oss på Näringsliv/Faxepark

Jan Brandberg

Jan Brandberg
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-756 67
E-post: jan.brandberg@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-11-21

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter