Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Prenumerera på nyhetsbrevet till näringslivet

Håll dig informerad om vad som händer i Söderhamns näringsliv. Via vårt nyhetsbrev vill vi sprida positiva och nyttiga budskap till näringslivets olika intressenter. Ta del av vårt nyhetsbrev, och övrig information från Söderhamns kommun som rör dig som företagare.

Registrera dig i webbformuläret nedan så får du information och inbjudningar från Söderhamns kommun i företagarfrågor.

Nyhetsbrevet skickas ut via e-post 8 - 10 ggr /år


Prenumerera på Söderhamns kommuns nyhetsbrev till näringslivet
E-postadress

Kommunens nyhetsbrev till näringslivet

Vår policy för e-postadresser

Vår policy för e-postadresser
Policy för e-postadresser Policy för hantering av E-postadresser Söderhamns kommun är en offentlig myndighet. Det innebär att meddelanden som skickas till oss är allmänna handlingar och kan komma att lämnas ut enligt offentlighets-principen. E-postadresser Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev är din anmälan en inkommen handling. Det innebär att kommunen kan bli skyldigt att lämna ut e-postadresser till den som begär det. Alla utskick görs med teknik som inte visar adresser till andra prenumeranter. I varje utskick kommer prenume-ranterna ha möjlighet att avregistrera sig från framtida utskick. Detta kommer omedelbart att respekteras utan dröjsmål.

Faxepark logotype

Söderhamns kommun

Näringsliv/Faxepark
Faxepark, Stationshuset
Södra Hamngatan 50
826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00

Granskad/Uppdaterad: 2017-12-14

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter