Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Kvinna och Företagare


Vi vill bidra till att stödja kvinnors företagande. Det offentliga Sverige gör särskilda insatser för att öka andelen kvinnor som tar steget in i företagande. Det kan handla om att stärka traditionellt kvinnliga områden såväl som att bereda mark för kvinnligt entreprenörskap inom områden där kvinnor har svag representation.

Resurs X  

ResursCentrum för Jämställd Tillväxt.
Resurs X arbetar för att synliggöra villkoren för olika grupper av kvinnor i Gävleborg och öka deras inflytande och delaktighet.  I fokus står landsbygdsutveckling, samt entreprenörskap och innovativa miljöer. Läs mer om projektet på IRIS hemsida nedan.
IRIS LRC (Lokalt Resurscentrum för kvinnor)länk till annan webbplats

Söderhamns Kvinnliga Företagarförening

Söderhamns Kvinnliga Företagarförening - nätverket där du träffar kvinnliga företagare inom olika branscher och verksamhetsområden för utbyte av affärsmöjligheter, tankar och idéer.
SKFF (Söderhamns Kvinnliga Företagarförening)länk till annan webbplats

Region Gävleborg

Region Gävleborgs mål för näringslivsutveckling är att fler företag startas, överlever och växer. Som en del finns nu pengar att söka för att främja kvinnors företagande. Pengarna ska användas för att kvinnor som startar och utvecklar företag också kan öka lönsamheten och stärka sin konkurrenskraft. Det handlar om affärsutvecklingsprogram, men kan även omfatta rådgivning, utbildning eller nätverksaktiviteter och att utveckla innovativa idéer till nya tjänster, varor eller koncept.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Faxepark logotype

Näringsliv/Faxepark

Stationshuset
Södra Hamngatan 50

Kontakta oss på Näringsliv/Faxepark

Bitti Alvin

Bitti Alvin Lehmann
Näringslivsutvecklare
Tel: 0270-759 74
E-post: bitti.alvinlehmann@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-04-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter