Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Boendekonsulent

Boendekonsulenten är kommunens resurs för att fånga upp dig som behöver stöd för att klara din vardag och ditt boende. Konsulenten kan slussa dig vidare till kommunens olika verksamheter för att få rätt hjälp och stöd eller till sjukvården.

Boendekonsulenten arbetar uppsökande och förebyggande gentemot alla invånare i Söderhamns kommun. Syftet är att komma in tidigt i processen och arbeta förebyggande, för att hitta lösningar och vägleda till rätt hjälp.

Det kan handla om att hjälpa dig som har sjukdom eller psykisk ohälsa, eller som av andra anledningar behöver hjälp att hantera din situation.

Kontakt

Behöver du hjälp att hantera din vardag och ditt boende? Välkommen att kontakta boendekonsulenten.

Är du hyresvärd, granne, anhörig eller jobbar inom kommunen och känner till en person som har svårt att hantera sin vardag eller sitt boende? Välkommen att kontakta boendekonsulenten. 

Boendekonsulenten har lokaler på Faxeholmen AB, men arbetar uppsökande gentemot alla invånare i Söderhamns kommun, oavsett bostad.

Boendekonsulent

Rolf Larsson
0270-729 47

Besöksadress
Faxeholmen AB, Humlegårdsgatan 2, Söderhamn

Granskad/Uppdaterad: 2017-12-01

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter