Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Matsedel för vård- och omsorgsboenden i Söderhamn

Vecka 50

Måndag 11 Dec
Lunch alt 1: Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter.   Dessert: Aprikoskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.

Tisdag 12 Dec
Lunch alt 1: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.   
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt Gräddtopp.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.

Onsdag 13 Dec Luciadagen
Lunch alt 1: Lutfisk, Kokt potatis, Vitsås, Ärter.   
Dessert: Pepparkaks och lingonglass.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Nötfärsbiff, Potatismos, Hamburgedressing, Blandad sallad.

Torsdag 14 Dec
Lunch alt 1: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.
Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst.

Fredag 15 Dec
Lunch alt 1: Kebabgryta, Klyftpotatis, Skivade morötter.   
Dessert: Jordgubbskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Köttfärslasagnett, Rosenbröd, Sallad.

Lördag 16 Dec
Lunch alt 1: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Rulltårta med gräddtopp.
Middag: Viltfärsmedaljong, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.

Söndag 17 Dec
Lunch alt 1: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter.  
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Risgrynskaka med russin, Mjölk, Sylt, Vörtlimpa, Julskinka, Clementin.

Vecka 51

Måndag 18 Dec
Lunch alt 1: Champinjongratinerade pannbiffar med bostongurka, Kokt potatis, Sallad.  
Dessert: Yoghurt.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Skinka, tomat, Färsk frukt.

Tisdag 19 Dec
Lunch alt 1: Julkorv, Potatismos, Rödkål.   
Dessert: Äppelkräm, Mjölk.
Middag: Potatisbullar, Lingonsylt, Rårivna morötter.

Onsdag 20 Dec
Lunch alt 1: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Remouladsås, Ärtpesto.  
Dessert: Mangomousse, Rån.
Middag: Omelett, Stuvad spenat, Kallskuren kokt skinka.

Torsdag 21 Dec
Lunch alt 1: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.   
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Middag: Pölsa, Kokt potatis, Tärnade rödbetor.

Fredag 22 Dec
Lunch alt 1: Festlig kycklinggryta, Ris/Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor.   Dessert: Blåbärssoppa.
Middag: Grillkorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Färsk frukt.

Lördag 23 Dec
Lunch alt 1: Biff alá Lindström, Kokt potatis, Gräddsås, Sommargrönsaker.    Dessert: Glass, Hallonsås.
Middag: Laxpaj, Kall romsås, Sallad.

Söndag 24 Dec Julafton
Lunch alt 1: Inlagd sill, Köttbullar, Julskinka, Sylta, Janssons frestelse, Kokt potatis, Rödbetssallad.
Dessert: Mjuk pepparkaka, Lingongrädde.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Vörtlimpa, Julskinka, Clementin.

Vecka 52

Måndag 25 Dec Juldagen
Lunch alt 1: Skinkstek, Kokt potatis, Citron och basilikasås, Klostergrönsaker.
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Sillbit, Vörtlimpa, Köttbullar, Kokt potatis, Rödbetssallad.

Tisdag 26 Dec Annandag jul
Lunch alt 1: Mustig köttgryta med enbär, Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor, Gelé.
Dessert: Ris alá malta, Saftsås.
Middag: Prinskorv, Omelett, Champinjonstuvning, Tomat.

Onsdag 27 Dec
Lunch alt 1: Kokt fiskfilé, Äggsås, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Drottningkräm, Mjölk.
Middag: Baconlåda, Rårivna morötter.

Torsdag 28 Dec
Lunch alt 1: Bondstuv, Rödbetor.
Dessert: Fruktsoppa.
Middag: Inlagd sill och senapssill, Kokt potatis, Ägghalvor, Tomatklyftor.

Fredag 29 Dec
Lunch alt 1: Vegetarisk färslimpa med soltorkade tomater och ost, Kokt potatis, Gräddsås, Slottsgrönsaker.  
Dessert: Glasstrut.
Middag: Krämig potatis och grönsaksgratäng, Kassler.

Lördag 30 Dec
Lunch alt 1: Kyckling alá King, Ris/Kokt potatis, Am.grönsaksblandning. Dessert: Kladdkaka med apelsingrädde.
Middag: Tacopaj, Tacosås, Blandad sallad.

Söndag 31 Dec Nyårsafton
Lunch alt 1: Helstekt fläskfilé, Potatisgratäng, Bearnaisesås, Sommargrönsaker.  
Dessert: Marängcup.
Middag: Smörgåstårta.

Vecka 1

Måndag 1 Jan Nyårsdagen
Lunch alt 1: Wallenbergare, Potatismos, Gräddsås, Sommarblandning, Lingonsylt.
Dessert: Fruktsallad, Gräddtopp.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.

Tisdag 2 Jan
Lunch alt 1: Stekt rimmat fläsk, Kokt potatis, Löksås, Ärter.  
Dessert: Yoghurt.
Middag: Plättar, Lingongrädde, Medvurst.

Onsdag 3 Jan
Lunch alt 1: Gulaschsoppa med köttfärs,  Bröd, Ost.   
Dessert: Äppelpaj, Vaniljsås.
Middag: Fransk pastagratäng med kyckling, Tomatsallad.

Torsdag 4 Jan
Lunch alt 1: Fisk i ugnen med majonnäs och senapstäcke, Potatis, Rårivna morötter.
Dessert: Mangosmoothie.
Middag: Ålandspannkaka med sviskon och vispad grädde, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.

Fredag 5 Jan
Lunch alt 1: Julkorv, Potatismos, Rödkål.   
Dessert: Nyponsoppa, Småskorpor.
Middag: Torghandlarsoppa (grönsakssoppa), Polarkaka, Leverpastej, Inlagd gurka.

Lördag 6 Jan Trettondag jul
Lunch alt 1: Ugnsbakad lax i hummersås, Potatismos, Am.grönsaksblandning.
Dessert: Kärleksmums, Gräddtopp.
Middag: Liten jultallrik: Sillbit, Vörtlimpa, Julskinka/sylta, Mimosasallad, Kokt potatis.

Söndag 7 Jan
Lunch alt 1: Plommonspäckad fläskkarré, Kokt potatis, Sås, Slottsgrönsaker. Dessert: Äppelmos, Glassbakelse.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Mjukt bröd, Julskinka, Clementin.

Vecka 2

Måndag 8 Jan
Lunch alt 1: Kryddig korvgryta, Ris/Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor.   
Dessert: Päron med gräddtopp.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak.
Middag: Ugnsomelett, Räkstuvning, Ärter.

Tisdag 9 Jan
Lunch alt 1: Stekt strömming, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Diplomatkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatismos, Kokt grönsak.
Middag: Grön sparrissoppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Onsdag 10 Jan
Lunch alt 1: Ostfylld köttfärskaka, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter.   Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Färsrätt, Kokt potatis, Sås, Kokt grönsak.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Torsdag 11 Jan
Lunch alt 1: Trädgårdsmästarsoppa, Bröd, Ost.
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak, Yoghurt.
Middag: Kokt pasta, Köttfärssås, Sallad.

Fredag 12 Jan
Lunch alt 1: Skinksås, Grönsaksfat (Blomkål, broccoli, morötter), Kokt potatis.
Dessert: Körsbärskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak.
Middag: Prinskorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Blandad sallad.

Lördag 13 Jan
Lunch alt 1: Fiskgratäng Bonjour, Kokt potatis, Sommargrönsaker.  
Dessert: Glassbägare.
Middag: Kallskuret kött med krämig makaronisallad, Ärter/majs/paprika.

Söndag 14 Jan
Lunch alt 1: Stekt kycklingfilé med ädelostsås, Klyftpotatis, Ärter.   
Dessert: Marängsuisse.
Middag: Risgrynspudding, Saftsås, Mjukt bröd, Köttpålägg, tomat.

Vecka 3

Måndag 15 Jan
Lunch alt 1: Gräddstuvad pyttipanna, Rödbetor, Sallad.  
Dessert: Aprikossoppa.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Färsk frukt.

Tisdag 16 Jan
Lunch alt 1: Vinga fisksoppa, Bröd, Ost.   
Dessert: Plättar, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker, Yoghurt.
Middag: Köttfärsgryta med sötsur sås, Pasta/kokt potatis, Broccoli.

Onsdag 17 Jan
Lunch alt 1: Rotmos, Grynkorv, Grönsaker.  
Dessert: Glassbåt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Kycklinggratäng med persika, Ris eller Kokt potatis, Ärter/Majs/Paprika.

Torsdag 18 Jan
Lunch alt 1: Pannbiff med lök, Kokt potatis, Brunsås, Blomkål, Inlagd gurka.  
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Spenatsoppa, Hackat ägg, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Fredag 19 Jan
Lunch alt 1: Klassisk fiskgratäng, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Blandad fruktkräm. Mjölk.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Krämig skinkomelett, Kall chili fraichesås, Blandad sallad.

Lördag 20 Jan
Lunch alt 1: Kalops, Kokt potatis, Am.grönsaksblandning, Rödbetor.    Dessert: Fruktsallad, Gräddtopp.
Middag: Sprödbakad fisk, Kokt potatis, Gräddfilssås, Tomat.

Söndag 21 Jan
Lunch alt 1: Örtagårdsstek (fläskkött), Potatisgratäng, Sås, Köksmästarblandning.
Dessert: Chokladmousse med gräddtopp.
Middag: Rotfruktsplättar, Lingonsylt, Medvurst.

Vecka 4

Måndag 22 Jan
Lunch alt 1: Fläskköttsgryta med äpple och curry, Kokt potatis, Broccoli och gul morot.
Dessert: Päronkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Stuvad potatis, Varm grönsak.
Middag: Grönsakssoppa med rotfruktsstrimlor, Mjukt bröd, Ost.

Tisdag 23 Jan
Lunch alt 1: Stekt salt sill, Kokt potatis, Löksås, Ärter.   
Dessert: Nyponsoppa, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Köttbullar, Potatismos, Brunsås, Vitkålslingon.

Onsdag 24 Jan
Lunch alt 1: Isterband, Stuvad potatis, Herrgårdsgrönsaker, Rödbetor.    Dessert: Sommarkompott, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Morotslasagne, Rosenbröd, Blandad sallad.

Torsdag 25 Jan
Lunch alt 1: Ärtsoppa, Bröd, Ost.   
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak, Yoghurt.
Middag: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Varm remoulad, Rårivna morötter.

Fredag 26 Jan
Lunch alt 1: Kåldolmar, Kokt potatis, Brunsås, Köksmästarblandning.
Dessert: Hallonmousse med småkakor.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Kokt skinka, Mimosasallad, Kokt potatis.

Lördag 27 Jan
Lunch alt 1: Kycklinggryta med bacon och senap, Ris/Kokt potatis, Ärter,majs,paprika bl.
Dessert: Mandarinklyftor, Gräddtopp.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.

Söndag 28 Jan
Lunch alt 1: Helstekt kotlett, Brynt potatis, Sås, Bukettgrönsaker.   
Dessert: Muffinskaka, Vaniljsås.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Vecka 5

Måndag 29 Jan
Lunch alt 1: Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter.    Dessert: Aprikoskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.

Tisdag 30 Jan
Lunch alt 1: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.   
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.

Onsdag 31 Jan
Lunch alt 1: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning, Lingonsylt:  
Dessert: Apelsinsoppa.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.

Torsdag 1 Feb
Lunch alt 1: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.
Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst.

Fredag 2 Feb
Lunch alt 1: Kebabgryta, Klyftpotatis, Skivade morötter.   
Dessert: Jordgubbskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Köttfärslasagnett, Rosenbröd, Sallad.

Lördag 3 Feb
Lunch alt 1: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Rulltårta med gräddtopp.
Middag: Viltfärsmedaljong, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.

Söndag 4 Feb
Lunch alt 1: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter.
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.

Vecka 6

Måndag 5 Feb
Lunch alt 1: Champinjongratinerade pannbiffar med bostongurka, Kokt potatis, Sallad.
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Skinka, tomat, Färsk frukt.

Tisdag 6 Feb
Lunch alt 1: Ugnstekt falukorv, Kokt potatis, Ostgratinerad blomkål.    Dessert: Äppelkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Potatisbullar, Lingonsylt, Rårivna morötter.

Onsdag 7 Feb
Lunch alt 1: Stekt fiskfilé, Kokt potatis, Remouladsås, Ärtpesto.  
Dessert: Mangomousse, Rån.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Omelett, Stuvad spenat, Kallskuren kokt skinka.

Torsdag 8 Feb
Lunch alt 1: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.   
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Pölsa, Kokt potatis, Tärnade rödbetor.

Fredag 9 Feb
Lunch alt 1: Festlig kycklinggryta, Ris/Kokt potatis, Rotfruktsstrimlor.   Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Laxpaj, Kall romsås, Sallad.

Lördag 10 Feb
Lunch alt 1: Biff alá Lindström, Kokt potatis, Gräddsås, Sommargrönsaker.    Dessert: Glass, Hallonsås.
Middag: Grillkorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Färsk frukt.

Söndag 11 Feb
Lunch alt 1: Skinkstek, Kokt potatis, Citron och basilikasås, Klostergrönsaker.
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Risgrynskaka med russin, Mjölk, Sylt, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.

Vecka 7

Måndag 12 Feb
Lunch alt 1: Köttbullar, Stuvade makaroner, Skivade morötter.        
Dessert: Fruktsoppa.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Mild potatis och purjolökssoppa, Mjukt bröd, Leverpastej, Gurka,    Färsk frukt.

Tisdag 13 Feb Fettisdag
Lunch alt 1: Bruna bönor, Stekt falukorv, Sallad.   
Dessert: Semla.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Råkost.

Onsdag 14 Feb
Lunch alt 1: Kokt fiskfile, Äggsås, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Chokladpudding med gräddtopp.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Baconlåda, Rårivna morötter.

Torsdag 15 Feb
Lunch alt 1: Bondstuv, Rödbetor. 
Dessert: Hemlagad ris i frutti med sylt.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Inlagd sill och senapssill, Kokt potatis, Ägghalvor, Tomatklyftor.

Fredag 16 Feb
Lunch alt 1: Vegetarisk färslimpa med soltorkade tomater och ost, 
Kokt potatis, Gräddsås, Slottsgrönsaker.   
Dessert: Glasstrut.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Krämig potatis och grönsaksgratäng, Kassler.

Lördag 17 Feb
Lunch alt 1: Kyckling ala King, Ris, Am.grönsaksblandning. 
Dessert: Kladdkaka med apelsingrädde.
Middag: Tacopaj, Tacosås, Blandad sallad.

Söndag 18 Feb
Lunch alt 1: Rimmad fläskbog med pepparrotssås, Kokt potatis,  Köksmästarblandning.
Dessert: Plommonkompott, Mjölk.
Middag: Skånsk äggakaka, Lingonsylt, Färsk frukt.

Vecka 8

Måndag 19 Feb
Lunch alt 1: Sejryggfile i hummersås, Kokt potatis, Klostergrönsaker.    Dessert: Nyponsoppa, Småskorpor.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Nötfärsbiff, Potatismos, Hamburgerdressing, Blandad sallad.

Tisdag 20 Feb
Lunch alt 1: Stekt rimmat fläsk, Paltbröd, Vitsås, Lingonsylt, Råkostsallad.    Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt. 
Middag: Plättar, Lingongrädde, Medvurst.

Onsdag 21 Feb
Lunch alt 1: Gulaschsoppa med köttfärs, Bröd, Ost.   
Dessert: Äppelpaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Fransk pastagratäng med kyckling, Tomatsallad.

Torsdag 22 Feb
Lunch alt 1: Fisk i ugnen med majonnäs och senapstäcke, Potatis, Rårivna morötter.
Dessert: Mangosmoothie.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak.  Dessert: Lingonsylt.
Middag: Ålandspannkaka med sviskon och vispad grädde, Mjukt bröd,  Medvurst, Tomat.

Fredag 23 Feb
Lunch alt 1: Bräckt lunchkorv/Falukorv, Kokt potatis, Broccoligratäng.    Dessert: Kaffecreme med havreflarnscrunch.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Torghandlarsoppa (grönsakssoppa), Polarkaka, Leverpastej, Inlagd gurka.

Lördag 24 Feb
Lunch alt 1: Laxgratäng, Potatismos, Ärter.   
Dessert: Klyftade persikor, Grädde.
Middag: Rökt kallskuret kalkonbröst, Kokt potatis, Legymsallad, Rosenbröd.

Söndag 25 Feb
Lunch alt 1: Plommonspäckad fläskkarre, Kokt potatis, Sås, Slottsgrönsaker,  Äppelmos.
Dessert: Glassbakelse.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Mjukt bröd, Korvpålägg.

Vecka 9

Måndag 26 Feb
Lunch alt 1: Kryddig korvgryta, Ris, Rotfruktsstrimlor.   
Dessert: Päron med gräddtopp.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak. Middag: Ugnsomelett, Räkstuvning, Ärter.

Tisdag 27 Feb
Lunch alt 1: Stekt strömming, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Ananaskräm, Gräddmjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatismos, Kokt grönsak.
Middag: Grön sparrissoppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Onsdag 28 Feb
Lunch alt 1: Ostfylld köttfärskaka, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter.    Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Färsrätt, Kokt potatis, Sås, Kokt grönsak.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Torsdag 1 Mar
Lunch alt 1: Trädgårdsmästarsoppa, Bröd, Ost.  
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak, Yoghurt.
Middag: Kokt pasta, Köttfärssås, Sallad.

Fredag 2 Mar
Lunch alt 1: Skinksås, Grönsaksfat (Blomkål, broccoli, morötter), Kokt potatis.   
Dessert: Körsbärskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak.
Middag: Prinskorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Blandad sallad.

Lördag 3 Mar
Lunch alt 1: Fiskgratäng Bonjour, Kokt potatis, Sommargrönsaker.   
Dessert: Glassbägare.
Middag: Kallskuret kött med krämig makaronisallad, Ärter/majs/paprika.

Söndag 4 Mar
Lunch alt 1: Stekt kycklingfile med ädelostsås, Klyftpotatis, Ärter.    
Dessert: Marängsuisse.
Middag: Risgrynspudding, Saftsås, Mjukt bröd, Köttpålägg, tomat.

Vecka 10

Måndag 5 Mar
Lunch alt 1: Gräddstuvad pyttipanna, Rödbetor, Sallad.   
Dessert: Aprikossoppa.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Färsk frukt.

Tisdag 6 Mar
Lunch alt 1: Vinga fisksoppa, Bröd, Ost.   
Dessert: Plättar, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker, Yoghurt.
Middag: Köttfärsgryta med sötsur sås, Pasta, Broccoli.

Onsdag 7 Mar
Lunch alt 1: Rotmos, Grynkorv, Grönsaker.   
Dessert: Glassbåt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Kycklinggratäng med persika, Ris, Ärter/Majs/Paprika.

Torsdag 8 Mar
Lunch alt 1: Pannbiff med lök, Kokt potatis, Brunsås, Blomkål, Inlagd gurka.   
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Spenatsoppa, Hackat ägg, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Fredag 9 Mar
Lunch alt 1: Klassisk fiskgratäng, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Blandad fruktkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Krämig skinkomelett, Kall chili fraichesås, Blandad sallad.

Lördag 10 Mar
Lunch alt 1: Kalops, Kokt potatis, Am.grönsaksblandning, Rödbetor.    Dessert: Fruktsallad, Gräddtopp.
Middag: Sprödbakad fisk, Kokt potatis, Gräddfilssås, Tomat.

Söndag 11 Mar
Lunch alt 1: örtagårdsstek (fläskkött), Potatisgratäng, Sås,  Köksmästarblandning.
Dessert: Chokladmousse med gräddtopp.
Middag: Rotfruktsplättar, Lingonsylt, Medvurst.

Vecka 12

Måndag 19 Mar
Lunch alt 1: Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter.    Dessert: Aprikoskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.

Tisdag 20 Mar
Lunch alt 1: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.   
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.

Onsdag 21 Mar
Lunch alt 1: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning,  Lingonsylt.   
Dessert: Apelsinsoppa.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.

Torsdag 22 Mar
Lunch alt 1: Bruna bönor, Stekt rimmat fläsk, Sallad.   
Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst.

Fredag 23 Mar
Lunch alt 1: Kebabgryta, Klyftpotatis, Skivade morötter.   
Dessert: Jordgubbskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Köttfärslasagnett, Rosenbröd, Sallad.

Lördag 24 Mar
Lunch alt 1: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Rulltårta med gräddtopp.
Middag: Viltfärsmedaljong, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.

Söndag 25 Mar
Lunch alt 1: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter. 
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.

Vecka 13

Måndag 26 Mar
Lunch alt 1: Champinjongratinerade pannbiffar med bostongurka, Kokt potatis, Sallad.   
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Skinka, tomat, Färsk frukt.

Tisdag 27 Mar
Lunch alt 1: Ugnstekt falukorv, Kokt potatis, Ostgratinerad blomkål.    Dessert: Äppelkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Potatisbullar, Lingonsylt, Rårivna morötter.

Onsdag 28 Mar
Lunch alt 1: Stekt fiskfile, Kokt potatis, Remouladsås, Ärtpesto.  
Dessert: Mangomousse, Rån.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Pölsa, Kokt potatis, Tärnade rödbetor.

Torsdag 29 Mar
Lunch alt 1: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.   
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Omelett, Stuvad spenat, Kallskuren kokt skinka.

Fredag 30 Mar Långfredagen
Lunch alt 1: Vårkyckling (file med grönsakssås), Kokt potatis.  
Dessert: Marängcup.
Middag: Ost och skinkpaj, Blandad sallad, Rhodeislandssås.

Lördag 31 Mar Påskafton
Lunch alt 1: Löksill, Kokt ägg, Köttbullar, Skinka, Kokt potatis, Mimosasallad.   
Dessert: Bakelse.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.

Söndag 1 Apr Påskdagen
Lunch alt 1: Skinkstek, Kokt potatis, Citron och basilikasås, Klostergrönsaker.
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Risgrynskaka med russin, Mjölk, Sylt, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.

Vecka 14

Måndag 2 Apr Annandag påsk
Lunch alt 1: Ugnstekt lax, Kokt potatis, Kall romsås, Ärter.   
Dessert: Fruktsallad, Glass.
Middag: Mild potatis och purjolökssoppa, Mjukt bröd, Leverpastej, Gurka,    Färsk frukt.

Tisdag 3 Apr
Lunch alt 1: Köttkorv, Kokt potatis, Senapssås, Rotfruktstrimlor. 
Dessert: Drottningkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Råkost.

Onsdag 4 Apr
Lunch alt 1: Kokt fiskfile, Äggsås, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Chokladpudding med gräddtopp.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Baconlåda, Rårivna morötter.

Torsdag 5 Apr
Lunch alt 1: Bondstuv, Rödbetor, Hemlagad ris i frutti med sylt.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Inlagd sill och senapssill, Kokt potatis, Ägghalvor, Tomatklyftor.

Fredag 6 Apr
Lunch alt 1: Vegetarisk färslimpa med soltorkade tomater och ost, Kokt potatis, Gräddsås, Slottsgrönsaker.   
Dessert: Glasstrut.
Lunch alt 2: Gräddstuvad pytt i panna, Rödbetor, Varm grönsak.
Middag: Krämig potatis och grönsaksgratäng, Kassler.

Lördag 7 Apr
Lunch alt 1: Kyckling ala King, Ris, Am.grönsaksblandning. 
Dessert: Kladdkaka med apelsingrädde.
Middag: Tacopaj, Tacosås, Blandad sallad.

Söndag 8 Apr
Lunch alt 1: Rimmad fläskbog med pepparrotssås, Kokt potatis,  Köksmästarblandning.
Dessert: Plommonkompott, Mjölk.
Middag: Skånsk äggakaka, Lingonsylt, Färsk frukt.

Vecka 15

Måndag 9 Apr
Lunch alt 1: Sejryggfile i hummersås, Kokt potatis, Klostergrönsaker.    Dessert: Nyponsoppa, Småskorpor.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Nötfärsbiff, Potatismos, Hamburgerdressing, Blandad sallad.

Tisdag 10 Apr
Lunch alt 1: Stekt rimmat fläsk, Paltbröd, Vitsås, Lingonsylt, Råkostsallad.    Dessert: Fruktcocktail.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt. 
Middag: Panerad kyckling, Kokt potatis, Sås, Lindgrön, Blandad sallad.

Onsdag 11 Apr
Lunch alt 1: Gulaschsoppa med köttfärs, Bröd, Ost.   
Dessert: Äppelpaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Plättar, Lingongrädde, Medvurst.

Torsdag 12 Apr
Lunch alt 1: Fisk i ugnen med majonnäs och senapstäcke, Potatis, Rårivna morötter.
Dessert: Mangosmoothie.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Ålandspannkaka med sviskon och vispad grädde, Mjukt bröd,  Medvurst, Tomat.

Fredag 13 Apr
Lunch alt 1: Bräckt lunchkorv/Falukorv, Kokt potatis, Broccoligratäng.    Dessert: Kaffecreme med havreflarnscrunch.
Lunch alt 2: Raggmunk, Stekt sidfläsk/Skinktärningar, Varm grönsak,  Lingonsylt.
Middag: Torghandlarsoppa (grönsakssoppa), Polarkaka, Leverpastej, Inlagd gurka.

Lördag 14 Apr
Lunch alt 1: Laxpudding, Smörsås, Ärter.
Dessert: Klyftade persikor, Jordgubbssås.
Middag: Rökt kallskuret kalkonbröst, Kokt potatis, Legymsallad, Rosenbröd.

Söndag 15 Apr
Lunch alt 1: Plommonspäckad fläskkarre, Kokt potatis, Sås, Slottsgrönsaker,  Äppelmos.
Dessert: Glassbakelse.
Middag: Risgrynsgröt, Mjölk, Mjukt bröd, Korvpålägg.

Vecka 16

Måndag 16 Apr
Lunch alt 1: Kryddig korvgryta, Ris, Rotfruktsstrimlor.   
Dessert: Päron med gräddtopp.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak. Middag: Ugnsomelett, Räkstuvning, Ärter.

Tisdag 17 Apr
Lunch alt 1: Stekt strömming, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Ananaskräm, Gräddmjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatismos, Kokt grönsak.
Middag: Grön sparrissoppa, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Onsdag 18 Apr
Lunch alt 1: Ostfylld köttfärskaka, Kokt potatis, Sås, Skivade morötter.    Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Färsrätt, Kokt potatis, Sås, Kokt grönsak.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Torsdag 19 Apr
Lunch alt 1: Trädgårdsmästarsoppa, Bröd, Ost.   
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak. Dessert: Yoghurt.
Middag: Kokt pasta, Köttfärssås, Sallad.

Fredag 20 Apr
Lunch alt 1: Skinksås, Grönsaksfat (Blomkål, broccoli, morötter), Kokt potatis.   
Dessert: Körsbärskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Kycklingbiff eller Köttfärsrätt, Potatisgratäng, Kokt grönsak.
Middag: Prinskorv, Potatismos, Gurkmajonäs, Blandad sallad.

Lördag 21 Apr
Lunch alt 1: Fiskgratäng Bonjour, Kokt potatis, Sommargrönsaker.   
Dessert: Glassbägare.
Middag: Kallskuret kött med krämig makaronisallad, Ärter/majs/paprika.

Söndag 22 Apr
Lunch alt 1: Stekt kycklingfile med ädelostsås, Klyftpotatis, Ärter.    
Dessert: Marängsuisse.
Middag: Risgrynspudding, Saftsås, Mjukt bröd, Köttpålägg, tomat.

Vecka 17

Måndag 23 Apr
Lunch alt 1: Gräddstuvad pyttipanna, Rödbetor, Sallad.   
Dessert: Aprikossoppa.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Kycklinggratäng med persika, Ris, Ärter/Majs/Paprika.

Tisdag 24 Apr
Lunch alt 1: Vinga fisksoppa, Bröd, Ost.   
Dessert: Plättar, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker, Yoghurt.
Middag: Köttfärsgryta med sötsur sås, Pasta, Broccoli.

Onsdag 25 Apr
Lunch alt 1: Rotmos, Grynkorv, Grönsaker.   
Dessert: Glassbåt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Blodpudding, Lingonsylt, Keso, Färsk frukt.

Torsdag 26 Apr
Lunch alt 1: Pannbiff med lök, Kokt potatis, Brunsås, Blomkål, Inlagd gurka. 
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Spenatsoppa, Hackat ägg, Mjukt bröd, Ost, Färsk frukt.

Fredag 27 Apr
Lunch alt 1: Klassisk fiskgratäng, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Blandad fruktkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Köttfärslasagne, Grönsaker.
Middag: Krämig skinkomelett,  Kall chili fraichesås, Blandad sallad.

Lördag 28 Apr
Lunch alt 1: Kalops, Kokt potatis, Am.grönsaksblandning, Rödbetor.    Dessert: Fruktsallad, Gräddtopp.
Middag: Sprödbakad fisk, Kokt potatis, Gräddfilssås, Tomat.

Söndag 29 Apr
Lunch alt 1: Örtagårdsstek (fläskkött), Potatisgratäng, Sås,  Köksmästarblandning.
Dessert: Chokladmousse med gräddtopp.
Middag: Rotfruktsplättar, Lingonsylt, Medvurst.

Vecka 18

Måndag 30 Apr
Lunch alt 1: Fläskköttsgryta med äpple och curry, Kokt potatis, Broccoli och gul morot.
Dessert: Päronkräm, Mjölk.
Middag: Köttbullar, Omelett, Morotsstuvning.

Tisdag 1 Maj Första maj
Lunch alt 1: Lax på Norrlandsvis, Kokt potatis, Ärter.   
Dessert: Tårta.
Middag: Grönsakssoppa med rotfruktsstrimlor, Mjukt bröd, Ost.

Onsdag 2 Maj
Lunch alt 1: Isterband, Stuvad potatis, Herrgårdsgrönsaker, Rödbetor.    Dessert: Sommarkompott, Mjölk.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Stuvad potatis, Varm grönsak.
Middag: Morotslasagne, Rosenbröd, Blandad sallad.

Torsdag 3 Maj
Lunch alt 1: Ärtsoppa, Bröd, Ost.   
Dessert: Pannkaka, Sylt, Vispgrädde.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak, Yoghurt.
Middag: Stekt fiskfile, Kokt potatis, Varm remoulad, Rårivna morötter.

Fredag 4 Maj
Lunch alt 1: Kåldolmar, Kokt potatis, Brunsås, Köksmästarblandning.        Dessert: Hallonmousse med småkakor.
Lunch alt 2: Stekt falukorv, Potatismos, Varm grönsak.
Middag: Kokt skinka, Mimosasallad, Kokt potatis.

Lördag 5 Maj
Lunch alt 1: Kycklinggryta med bacon och senap, Ris, Ärter,majs,paprika bl.   Dessert: Mandarinklyftor, Gräddtopp.
Middag: Janssons frestelse, Ägghalvor, Färsk frukt.

Söndag 6 Maj
Lunch alt 1: Helstekt kotlett, Brynt potatis, Sås, Bukettgrönsaker.   
Dessert: Muffinskaka, Vaniljsås.
Middag: Sylta, Rödbetssallad, Kokt potatis.

Vecka 19

Måndag 7 Maj
Lunch alt 1: Kalles fiskgratäng med tomat och dill, Kokt potatis, Ärter.    Dessert: Aprikoskräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Fläskpannkaka, Lingonsylt, Råkostsallad, Färsk frukt.

Tisdag 8 Maj
Lunch alt 1: Rotfruktssoppa med creme fraish, Bröd, Ost.   
Dessert: Småländsk ostkaka, Sylt, Gräddtopp.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stuvade makaroner, Stekt falukorv, Rårivna morötter.

Onsdag 9 Maj
Lunch alt 1: Köttfärslimpa, Kokt potatis, Brunsås, Sommarblandning,  Lingonsylt.   
Dessert: Apelsinsoppa.
Lunch alt 2: Potatisgratäng, Kallskuret kött/skinka, Grönsak.
Middag: Stekt inlagd strömming, Potatismos, Ärter.

Torsdag 10 Maj Kristi himmelsfärds dag
Lunch alt 1: Helstekt fläskfile, Ugnsstekt potatis, Svampsås, Bukettgrönsaker.
Dessert: Chokladbollspannacotta.
Middag: Ost och grönsakssoppa, Tekaka, Medvurst.

Fredag 11 Maj
Lunch alt 1: Kebabgryta, Klyftpotatis, Skivade morötter.   
Dessert: Jordgubbskräm, Mjölk.
Middag: Köttfärslasagnett, Rosenbröd, Sallad.

Lördag 12 Maj
Lunch alt 1: Medelhavsfisk, Potatismos, Am.grönsaksblandning.   
Dessert: Rulltårta med gräddtopp.
Middag: Viltfärsmedaljong, Rostad potatis och rotfrukter, Kall sås med honung och vitlök.

Söndag 13 Maj
Lunch alt 1: Dillkött, Kokt potatis, Broccoli och gula morötter.
Dessert: Päron, Kolasås.
Middag: Raggmunk, Lingonsylt, Skinktärningar, Färsk frukt.

Vecka 20

Måndag 14 Maj
Lunch alt 1: Champinjongratinerade pannbiffar med bostongurka, Kokt potatis, Sallad.   
Dessert: Yoghurt.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Redd grönsakssoppa, Polarkaka, Skinka, tomat, Färsk frukt.

Tisdag 15 Maj
Lunch alt 1: Ugnstekt falukorv, Kokt potatis, Ostgratinerad blomkål.    Dessert: Äppelkräm, Mjölk.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Potatisbullar, Lingonsylt, Rårivna morötter.

Onsdag 16 Maj
Lunch alt 1: Stekt fiskfile, Kokt potatis, Remouladsås, Ärtpesto.  
Dessert: Mangomousse, Rån.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Omelett, Stuvad spenat, Kallskuren kokt skinka.

Torsdag 17 Maj
Lunch alt 1: Högsbosoppa (morot), Bröd, Ost.   
Dessert: Knäckig jordgubbspaj, Vaniljsås.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Pölsa, Kokt potatis, Tärnade rödbetor.

Fredag 18 Maj
Lunch alt 1: Festlig kycklinggryta, Ris, Rotfruktsstrimlor.   
Dessert: Blåbärssoppa.
Lunch alt 2: Ugnspannkaka, Sylt, Leverpastej, Grönsak.
Middag: Ost och skinkpaj, Blandad sallad, Rhodeislandssås.

Lördag 19 Maj Pingstafton
Lunch alt 1: Ugnstekt lax, Kokt potatis, Hollandaisesås, Sommargrönsaker.    Dessert: Glass, Hallonsås.
Middag: Stekt prinskorv, Stuvad potatis, Tomat.

Söndag 20 Maj Pingstdagen
Lunch alt 1: Skinkstek, Kokt potatis, Citron och basilikasås,  Klostergrönsaker.   
Dessert: Klyftade persikor, Chokladgrädde.
Middag: Risgrynskaka med russin, Mjölk, Sylt, Mjukt bröd, Medvurst, Tomat.

Söderhamns kommun

Kultur & Samhällsservice
Västra Storgatan 16-18
826 80 Söderhamn
Telefon: 0270 - 751 69
Fax: 0270 - 751 05
Skicka e-post

Kostchef
Sonia Persson
Tel 0270-750 36

Bitr kostchef
Åsa Bergstedt
Tel 0270-754 09

Frågor till Åsa

Mer om kostavdelningen

Granskad/Uppdaterad: 2017-12-11

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter