Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Ny vårdkoordinator för hemsjukvården

Från den 1 september har Söderhamns kommun en vårdkoordinator, som samordnar vårdplanering för nya patienter som kan behöva hemsjukvård.

Ann-Charlotte Holm

Ann-Charlotte Holm

- Det känns jättebra att Ann-Charlotte är på plats som vårdkoordinator. Hon kommer att samordna vårdplanering för nya patienter som kan behöva skrivas in i hemsjukvården, berättar Charlotta Jansson som är enhetschef för sjuksköterskeenheten.

När du som patient är färdigbehandlad på sjukhus, kan hälsocentralen eller sjukhuset behöva lämna över din omvårdnad till annan part. Då sker en samordnad vårdplanering, för att utreda om du behöver hemsjukvård.

- Om en patient inte är inskriven i hemsjukvården sedan tidigare deltar jag i vårdplaneringen och blir en brygga över till mina kollegor i hemsjukvården. Om du har hemsjukvård sedan tidigare deltar berörda sjuksköterskor själva i planeringen, säger vårdkoordinator Ann-Charlotte Holm.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
E-post

Vårdkoordinator hemsjukvård
Ann-Charlotte Holm 
0270-756 23

Relaterad information

Koordinator för hemsjukvård

Granskad/Uppdaterad: 2017-10-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter