Råd och stöd för dig som är 13-20 år

Vi på förebyggande enheten finns till för att lyssna, stötta och göra vårt bästa för att försöka hjälpa dig.

Det kanske handlar om att det är bråkigt hemma. Du är välkommen att komma hit själv, men ibland vill vi också prata med en förälder eller resten av familjen. Det gör vi för att alla tillsammans ska träffas och jobba på att hitta lösningar som passar er.

Om vi på Förebyggande enheten inte kan hjälpa dig och din familj så hjälper vi er vidare så att ni kommer på rätt ställe. Samtalen kostar inget. Personalen har tystnadsplikt. Hos oss kan du få stöd utan att det journalförs eller registreras.

Kontakta oss - boka ett samtal

För att boka ett samtal kan du fylla i vårt webformulär, ringa eller skicka e-post:

Jag vill ha kontakt med Förebyggande Enheten