Kulturskolan Söderhamns kommuns startsida
Menybild Kulturskolan

Kulturskolan, där drömmar blir verklighet!

Kulturskolan i Söderhamn välkomnar alla barn och ungdomar för att få möjlighet att utveckla sig och få utbildning i musik, dans och drama/teater.

Ansökan

Lämna din ansökan så blir du kontaktad så snart det finns plats.
Här fyller du i ansökan

Vi samarbetar även med förskolor och skolor i olika temaprojekt gällande musik, rytmik, dans, drama och teater i ”Kultur i skolan projekt – KULAN” där Kulturskolan på olika sätt är en resurs och samarbetspartner. 

Kulturskolan arrangerar många kulturella evenemang varje år i Söderhamns kommun tillsammans med våra kulturskole elever. Se nedan under Nyheter och evenemang

Välkommen!

Nyheter från Kulturskolan

Stort grattis till två fd Kulturskoleelever, som vunnit Söderhamns kommuns Kulturstipendium för unga 2018!

Viktor Fröjd läser klassiska musikerprogrammet med inriktning slagverk vid Göteborgs universitet och Sara Ek studerar klassiskt piano vid Musikhögskolan i Piteå. 

Viktor Fröjd
Sara Ek

Kontakt

Söderhamns Kommun

Kulturskolan
826 80 Söderhamn

Expedition
Telefon
0270-753 91

Besöksadress
Oxtorget 4
826 32 Söderhamn

Kulturskolechef

Lars Karlsson

Anneli Dahlberg

0270-753 93

E-post

Uppdaterad: 2018-05-29

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hudiksvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ovanåkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ljusdallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Nordanstiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster