Kulturskolan Söderhamns kommuns startsida
Bilder Kulturskolan

Kulturskolan, där drömmar blir verklighet!

Kulturskolan i Söderhamn välkomnar alla barn och ungdomar för att få möjlighet att utveckla sig och få utbildning i musik, dans och drama/teater.

Ansökan

Lämna din ansökan så blir du kontaktad så snart det finns plats.
Här fyller du i ansökan

Vi samarbetar även med förskolor och skolor i olika temaprojekt gällande musik, rytmik, dans, drama och teater i ”Kultur i skolan projekt – KULAN” där Kulturskolan på olika sätt är en resurs och samarbetspartner. 

Kulturskolan arrangerar många kulturella evenemang varje år i Söderhamns kommun tillsammans med våra kulturskole elever. Se nedan under Nyheter och evenemang

Välkommen!

Vi tar emot anmälningar och placerar elever under hela läsåret.

Nu söker vi deltagare tlll Barnkören som vänder sig till barn mellan förskoleklass tom årskurs två. Vi sjunger på Tisdagar kl 16.30 - 17.15 på Kulturskolan. Kostar 350 kr per termin.
Anmäl er genom att klicka på knappen "Ansök till Kulturskola" 

Nyheter och Evenemang på Kulturskolan!

Kontakt

Kontakt

Söderhamns Kommun

Kulturskolan
826 80 Söderhamn

Expedition
Telefon
0270-753 91

Besöksadress
Oxtorget 4
826 32 Söderhamn

Kulturskolechef

Lars Karlsson

Anneli Dahlberg

0270-753 93

E-post

Uppdaterad: 2018-02-14

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hudiksvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ovanåkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ljusdallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Nordanstiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster