$topImageLink.description Söderhamns kommuns startsida

Fritidshem

Fritids pyssel

Fritidshemmet ligger i ett fristående hus intill skolan. Här finns bra lokaler i två plan och många rum för olika aktiviteter.

Utevistelsen är en viktig del i verksamheten och vi nyttjar närmiljön. Här finns gård med plats för lek, bollspel och skridskoåkning. På vintern har vi nära till skidspåren. Fritids har en avdelning med ett 50-tal barn inskriva och 5 medarbetare.

Vi vill ge eleverna på fritids en meningsfull fritid. De ska ha möjlighet att själva påverka sin tid hos oss, komma med idéer och förverkliga dem, vi strävar efter att ha ett entreprenöriellt förhållningssätt.

En grundtanke med verksamheten är att värna om vårt kulturarv och vi arbetar varje år med olika teman. Till exempel har vi pratat om ”Hur levde människor förr, och hur har utvecklingen sett ut.” Ett exempel på det kan vara att barnen bakar sitt eget bröd och kokar egen soppa. Vi ser också en stor möjlighet att i samarbete med föräldrar och andra kunna utnyttja specialkunskaper inom det område vi arbetar med.

 

Trönö skola

Kundtjänst
Telefon
0270- 750 00

Besöksadress
Lertagsvägen 1
826 95 Trönödal

Rektor

Sofie Linde
Vågbroskolan A
Trönö skola
0270-758 60
073-061 43 16
E-post

Uppdaterad: 2017-04-05

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hudiksvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ovanåkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ljusdallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Nordanstiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster