$topImageLink.description Söderhamns kommuns startsida

Vår skola 

Trönöskola

Trönö skola ligger i den natursköna Trönödalen i den nordvästra delen av Söderhamns kommun cirka två mil utanför tätorten. Skolan byggdes 1957 och har idag ett fritidshem, förskoleklass och årskurs 1-6. Sammanlagt är det 92 elever och 15 medarbetare. I bygden finns ett stort engagemang för landsbygdutveckling och skolan har en central roll med ett gott sammarbete med föreningslivet. Utemiljön och den stora skolgården är skolans stolthet. Det finns stora ytor att leka på och en grusplan för fotbollsspel. Vintertid så spolas det is på planen så att eleverna kan åka skridskor. På gräsområdet finns äppleträd, klätterställningar och möjlighet till lek i lekstugan.

Skolan genomsyras av trygghet och gemenskap. Där eleverna genom att använda sina förmågor och olika uttrycksformer får de kunskaper som behövs för att kunna välja sin egen framtid.

Vår verksamhetsidé:
Trönöskola – byggd av trygghet, gemenskap, lärande och hälsa.

Trönö skola

Kundtjänst
Telefon
0270- 750 00

Besöksadress
Lertagsvägen 1
826 95 Trönödal

Rektor

Sofie Linde
Vågbroskolan A
Trönö skola
0270-758 60
073-061 43 16
E-post

Uppdaterad: 2018-11-12

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hudiksvalllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ovanåkerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Ljusdallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Nordanstiglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster