Sommarjobb

Vi finns i söderhamnarnas vardag varje dag. Och vi gör många olika saker. 2018 kan Du som är född 2000 - 2002 kan söka sommarjobb hos kommunen.

Sista ansökningsdag för sommarjobben 2018 var den 18 februari och i år var det 274
ungdomar som sökte till våra 90 jobb.

Alla som sökte har blivit kontaktade, både de som fått ett jobb och de som vi tyvärr
inte kunde erbjuda något ledigt jobb till.

Du som tackat ja till något av kommunen sommarjobb kontaktar i första hand din
handledare vid frågor.

I år erbjuder vi sommarjobb inom äldreboende, daglig verksamhet, förskola, fritids,
musik, park, skärgården, Stenö camping, Söderhamns museum eller Visit
Söderhamn.

Mer om sommarjobb

Sommarjobb hos kommunen pågår under tre veckor under någon av våra tre perioder i början, mitten eller slutet av sommarlovet. Vissa arbetsplatser har endast en period och datumen kan variera. Arbetstiden är sex timmar per dag. 

Kommunkursen.se

Vad gör en kommun? Vilka jobb finns hos oss? Gör webbtestet på www.kommunkursen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Testet tar cirka 20 minuter och förbereder dig inför ditt sommarjobb.

Hjälp oss bli bättre

Vi vill gärna höra hur du haft det på jobbet. När du jobbat färdigt får du en enkät via e-post eller sms. Hjälp oss att göra våra sommarjobb ännu bättre genom att svara på enkäten!

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kontakt

Malin Strandlund
Samordnare sommarjobb
HR-enheten
0270 - 744 38


sommarjobb 2017

Jobba i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa. Samverkan är nyckeln för att hålla medborgarens fokus och skapa bra verksamhet för dem vi är till för.

Vi är mer än 2300 medarbetare som tillsammans arbetar för att göra Söderhamn till en öppen och attraktiv skärgårdsstad som människor lever i, längtar efter och flyttar till.

VI ÄR SÖDERHAMN – välkommen att bli en av oss!

Anmäl intresse till:

Bemanningen           Förskola, skola

 

Leva i Söderhamn

Är du en engagerad och kreativ person? Vill du arbeta i en bred organisation med utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Söderhamns kommun! I ett jämlikt Söderhamn kan både människor och företag växa.

Läs mer om att bo och leva i Söderhamn