Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida
Magasin Drivkraft

Drivkraft och Söderhamn till final i Publishing-Priset

Magasin Drivkraft har gått till final i Svenska Publishing-Priset 2010.
I kategorin "Rapporter" tävlar man mot fyra andra finalister.
Projekt Drivkraft i Söderhamn tog initiativet till tidningen, som togs fram i nära samarbete med Ryter kommunikationsbyrå under vintern 2009—2010 och delades ut till alla hushåll i Söderhamn under våren.
Bibbi Lodmark
- Vi vet  att Magasin Drivkraft är en kvalitetsrapport om skolan, men att vi skulle komma i final i en nationell tävling är en glad och hedrande överraskning, säger Bibbi Lodmark.
Magasin Drivkraft innehåller 32 sidor om nytänkande i skolan och publicerades av Projekt Drivkraft i Söderhamns kommun. Magasinet vill visa upp goda exempel av vad som händer inom skolans värld i Söderhamn; att det i dag bubblar av entreprenöriellt lärande och entreprenörskap på alla nivåer, från förskola till vuxenutbildning.

Spännande gala 25 oktober


Vem som vinner den åtråvärda statyetten avslöjas på Svenska Publishing-Galan 25 oktober på Konserthuset i Stockholm. Då delas priser ut till samtliga 27 kategorier. Bland många hundra tävlande har juryn nominerat i genomsnitt fem bidrag i varje kategori. Samtliga bidrag kommer att finnas utställda på plats i Konserthuset. Då kommer Bibbi Lodmark, projektledare för Drivkraft att vara på plats och hålla tummarna.
 

Inspirerande uppdrag


- Det har varit ett mycket spännande och inspirerande uppdrag att få arbeta med Magasin Drivkraft och att få berätta om så många goda idéer från elever, lärare och övrig personal genom hela utbildningssystemet, säger redaktör Håkan Svensson vid Ryter kommunikationsbyrå AB, som skrivit och formgivit tidningen på uppdrag av Söderhamns kommun.
För den grafiska formen svarar Olav Hans-Ols, Ryter kommunikationsbyrå:
- Att jobba med Magasin Drivkraft var särskilt spännande inte minst tack vare det utmärkta bildmaterial som levererades av Pontus Orre från Söderhamn, säger Olav Hans-Ols.
 
Se listan på samtliga finalister till priset:
Vilka det är finns utlagt på vår webbplats http://www.popkom.se/page/8/185 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Söderhamns kommun


826 80 Söderhamn
Tel 0270-750 00
Fax 0270-411 60
info@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2016-02-02

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter