Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Ny rektor och förskolechef

Gunilla Nauwerck Stefansson blir ny rektor för Norrtullskolan A och Pia Birgersson blir ny förskolechef för Nymåla förskola. Dessutom fortsätter Dan Jonsson som tillförordnand rektor för Mo och Stråtjära skolor samt kommer han att ansvara för Rosenvallskolan.

Gunilla Nauwerck Stefansson börjar som rektor för Norrtullskolan A (förskoleklass till årskurs 3) den 1 september. Gunilla kommer närmast från ett rektorsuppdrag på Staffangymnasiet och dessförinnan var hon rektor för Norrtullskolans förskoleklass till årskurs 6.

Pia Birgersson börjar som förskolechef för Nymåla förskola i augusti. I uppdraget ingår även att stödja flera av kommunens förskolechefer. Pia har tidigare arbetat som lärare och förskollärare i kommunen.

Dan Jonsson fortsätter sitt uppdrag som tillförordnad rektor för Mo och Stråtjära skolor fram till dess att en ny rektor är på plats. Dessutom är han nu även tillförordnad rektor för Rosenvallskolan.

Granskad/Uppdaterad: 2017-07-07

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter