Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Stor satsning på förskolan

Vi fortsätter satsa på tidiga insatser i förskola, fritidshem och skola. Kommunen har beslutat om ett förskolelyft som ger ytterligare 10 miljoner till förskolan under 2014. Vi vill öka personaltätheten och söker 18 nya förskollärare till kommunens förskolor.  
Söderhamns kommun fortsätter utvecklingen av tidiga insatser i förskola, fritidshem och i skola. Satsningarna på det kommunala kunskapslyftet och förskolelyftet innebär att totalt 39.5 miljoner kronor extra satsas på barn i tidiga åldrar.

Det kommunala förskolelyftet innebär en kraftig ökning av personaltätheten i förskolan. I kombination med det omfattande kompetensutvecklingspaket; "Det kommunala kunskapslyftet" lägger vi grunden för lärandet och en långsiktig utveckling.

Vårt synsätt uttrycks bäst i devisen: "barn blir till i de miljöer vi erbjuder".

Är det dig vi söker?


Vi vill ge varje barn tid och möjlighet att utvecklas. Någonstans börjar det med en person som inspirerar, motiverar, och skapar förutsättningar för framtiden.

En av förutsättningarna för en långsiktig och framgångsrik utveckling är vår satsning på förskolan. Nu ökar vi personaltätheten och anställer ytterligare 18 förskollärare till kommunens förskolor.

Att vi sedan har en makalös skärgård med drygt 500 öar, en levande statskärna, prisvärda bostäder och erbjuder en aktiv fritid gör ju inte saken sämre. Det enda som saknas är du!

Ansökan till tjänsterna gör du via offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Granskad/Uppdaterad: 2014-02-14

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter