Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

ELOF - upp till 16 år

Vi vänder oss till dig upp till 16 år och som av olika anledningar inte är i skolan eller som har låg närvaro.

När du kommit till oss på ELOF sätter vi oss tillsammans, pratar om hur det ser ut för just dig och planerar framåt. Hos oss hittar du en fysisk plats där du får ta del av ett mobilt team som består av medarbetare från grundskolan, en socionom och en pedagog. Det som är speciellt med ELOF är att vi samordnar de resurser som finns och samlar allt under ett tak där vi planerar för att skolan ska bli en naturlig del av vardagen för dig.

Ett långsiktigt arbete

För att komma tillbaka till skolan efter en lång frånvaro är det viktigt att du får tid på dig. En återgång till skolan kan ta flera veckor, ibland månader, men målet är att du så snart som möjligt ska vara tillbaka i skolan.

Kom i kontakt med ELOF

För att få hjälp av oss på ELOF kontaktar du skolan som sedan hjälper dig att lägga upp en plan anpassad efter dig och dina behov.

Söderhamns kommun

826 80 Söderhamn

Kundtjänst och telefonväxel

Tel 0270-750 00
kundtjanst@soderhamn.se

Ytterligare kontaktuppgifter

Annica Norlin 
Enhetschef
Projektledare Ung i Söderhamn Tfn: 070-531 62 69 E-post: annica.norlin@soderhamn.se

Granskad/Uppdaterad: 2018-10-25

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post - Ytterligare kontaktuppgifter