Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Utbildning och barnomsorg i Söderhamn


Kreativitet i världsklass

 • Yrkesutbildning på gymnasienivå - CNC och CAD

  Yrkesutbildning – vägen till din framtid?


  CNC och CAD är en av flera yrkesutbildningar som CFL erbjuder. Vi vet vilken kompetens som är efterfrågad på arbetsmarknaden och kan hjälpa dig att hitta den utbildning som passar just dig. Med en yrkesutbildning har du lättare att få jobb.
 • CFL får rätten att certifiera personliga tränare

  CFL får rätten att certifiera Personliga Tränare (PT)


  Ett glädjande besked har kommit till CFL-Centrum för flexibelt lärande. Efter ett års arbete från CFLs medarbetare har den europeiska organisationen ”EuropeActive ” (tidigare EHFA), som beslutar om vilka som får rätten att certifiera elever ...
 • Gymnaiseelev och lärare

  Tre kommuner i utbildningsförbund


  Bollnäs, Nordanstig och Söderhamn och Söderhamns kommuner har bildat Hälsinglands utbildningsförbund. Kommunernas gymnasieskolor och vuxenutbildning kommer från och med 11 augusti att organisatoriskt tillhöra det nya förbundet.
 • Ungdomar

  Hjälp till barn och unga


  Alla mår dåligt ibland. Man kan inte alltid vara glad, och man behöver tillåta sig själv att känna det man känner. Har du problem i skolan? Mår du dåligt? Känner du dig otrygg i familjen? Dricker du eller någon i din närhet för mycket?
Uppdaterad: 2015-09-04
Tipsa en kompis

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn, Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post.
Faktura sänds till: Söderhamns kommun, Box 1, 826 21 Söderhamn. Org nr 212000-2353.