Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Utbildning och barnomsorg i Söderhamn


Kreativitet i världsklass

 • Elever i skolan

  Dags att ansöka till lovskola


  Har du svårt att nå kunskapskraven i matematik, engelska, svenska och svenska som andraspråk eller simning? Passa på att ansöka till lovskola senast 10 februari.
 • 8,4 miljoner kronor till förskolor och skolor


  Söderhamns kommun får 8,4 miljoner kronor av staten att använda i förskolor och skolor under 2016. Pengarna delas ut till de 46 kommuner i landet som tagit emot mest asylsökande och nyanlända barn och ungdomar.
 • Studera till lärare!


  Vill du ha jobb? Studera till lärare!
  Har du funderingar på hur det är att arbeta som lärare i förskolan, grundskolan eller på gymnasiet? Då kan en lärarutbildning vara något för dig, passa på att besöka Lärarkvällen i Söderhamn den 2 februa...

 • Gymnaiseelev och lärare

  Tre kommuner i utbildningsförbund


  Bollnäs, Nordanstig och Söderhamn och Söderhamns kommuner har bildat Hälsinglands utbildningsförbund. Kommunernas gymnasieskolor och vuxenutbildning kommer från och med 11 augusti att organisatoriskt tillhöra det nya förbundet.
Uppdaterad: 2015-12-11
Tipsa en kompis

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn, Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post.
Faktura sänds till: Söderhamns kommun, Box 1, 826 21 Söderhamn. Org nr 212000-2353.