Söderhamns kommuns startsida Söderhamns kommuns startsida

Utbildning och barnomsorg i Söderhamn


Kreativitet i världsklass

 • James Nottinghamn, brittisk skolutvecklare

  Årets Skolforum - finalen av kommunala kunskapslyftet


  Under årets Skolforum har lärare och rektorer inspirerats att använda digitala verktyg kombinerat med bedömning för lärande och kollegialt lärande. Skolforum och satsningen det kommunala kunskapslyftet avslutades med den världsledande skolu...
 • Ungdomar

  Hjälp till barn och unga


  Alla mår dåligt ibland. Man kan inte alltid vara glad, och man behöver tillåta sig själv att känna det man känner. Har du problem i skolan? Mår du dåligt? Känner du dig otrygg i familjen? Dricker du eller någon i din närhet för mycket?
 • Gymnaiseelev och lärare

  Tre kommuner i utbildningsförbund


  Bollnäs, Nordanstig och Söderhamn och Söderhamns kommuner har bildat Hälsinglands utbildningsförbund. Kommunernas gymnasieskolor och vuxenutbildning kommer från och med 11 augusti att organisatoriskt tillhöra det nya förbundet.
 • Barnen leker med hästar vid stallet

  Stentägtskolans fritidshem är ett aktivt fritidshem


  Stentägtskolans fritidshem är ett aktivt fritidshem där barn och föräldrar trivs och är nöjda. Förändringsarbete har pågått sedan 2012 och arbetet har gett resultat. Det visar sig bland annat genom barnens engagemang och lekglädje.
Uppdaterad: 2015-10-26
Tipsa en kompis

Söderhamn - en kommun i Hälsingland: Bollnäslänk till annan webbplats, Hudiksvalllänk till annan webbplats, Ovanåkerlänk till annan webbplats, Ljusdallänk till annan webbplats, Nordanstiglänk till annan webbplats

Söderhamns kommun, 826 80 Söderhamn, Tel 0270-750 00, Fax 0270-411 60, E-post.
Faktura sänds till: Söderhamns kommun, Box 1, 826 21 Söderhamn. Org nr 212000-2353.