Fem nyanställda rektorer i Söderhamns kommun

Genrebild utbildning

Under sommaren och hösten tillträder Carin Engblom som rektor på Norrtullskolan F-6, Jan Svenström som biträdande rektor på Norrtullskolan, Therese Hult som rektor på Vågbroskolan 4-9, Åsa Kristiansson Hult som rektor på Stråtjära skola och Bergvikskolan F-3 och Rose-Marie Larsson som rektor på Stugsundsskolan och för modersmålslärare.

Carin Engblom från Lingbo tillträder som rektor på Norrtullskolan F-6. Carin har tidigare arbetat som rektor i Söderhamns kommun och har rektorsutbildning. Senast har Carin arbetat som rektor i Ockelbos kommun och är nu tillbaka som rektor i Söderhamn.

Jan Svenström från Norrala tillträder som biträdande rektor på Norrtullskolan. Jan är utbildad grundskollärare och har tidigare arbetat som biträdande förskolechef, grundskollärare samt förstelärare i Söderhamns kommun.

Therese Hult  från Bollnäs tillträder som rektor på Vågbroskolan 4-9. Therese är utbildad personalvetare och grundskollärare. Senast har hon arbetat som biträdande rektor på Arbråskolan i Bollnäs kommun.

Åsa Kristiansson Hult från Ljusne tillträder som rektor på Stråtjära skola och Bergvikskolan F-3. Åsa har en magisterexamen i studie- och yrkesvägledning samt specialpedagogik för studie- och yrkesvägledare. Åsa har arbetat som studie- och yrkesvägledare i Söderhamns kommun sedan augusti 2000.

Rose-Marie Larsson från Forsbacka tillträder som rektor på Stugsundsskolan och för modersmålslärare. Rose-Marie har tidigare arbetat som rektor i Söderhamns kommun under åtta år och har rektorsutbildning samt utbildad grundskollärare. Senast har hon varit verksamhetschef för centrala elevhälsan i Hudiksvalls kommun är nu kommer hon tillbaka som rektor i Söderhamns kommun.

Senast uppdaterad: 20 juni 2019

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn