Nyanställd rektor i Söderhamns kommun

Genrebild utbildning

Den 6 april tillträder Jenny Stockhaus som rektor på Stenbergaskolan F-3 och Grundsärskolan. Jenny har arbetat 15 år som lärare på högstadiet och har erfarenhet som biträdande rektor på Norrtullskolan.

Jenny Stockhaus tillträder som rektor på Stenbergaskolan F-3 och Grundsärskolan den 6 april. Jenny har arbetat 15 år som lärare på högstadiet och har erfarenhet som biträdande rektor på Norrtullskolan.

-Efter 15 år som lärare på högstadiet och med erfarenhet som biträdande rektor känns det nu jättespännande att få påbörja en ny fas med nya utmaningar på Stenbergaskolan F-3 samt Grundsärskolan. Skolutveckling, elevhälsoarbete, särskilt stöd och specialpedagogik ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med Jenny, Susanna och personalen på Stenbergaskolan fortsätta att utveckla verksamheten, säger Jenny Stockhaus.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 februari 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn