• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Bowlinghallen stänger för maskinservice – hoppas öppna tidigare efter sommaren

Bowlinghallen stänger för maskinservice – hoppas öppna tidigare efter sommaren

Bild

Det blir en tidigare sommarstängning av bowlinghallen på grund av covid-19. Vi välkomnar alla bowlare igen när läget tillåter.

Det blir tidig sommarservice för maskinerna i Söderhamns bowlinghall. På grund av att få spelar i hallen stängs den från och med 4 maj, med förhoppningen att kunna öppna tidigare än vanligt i augusti.

Antalet bowlare brukar tunnas ut ju närmare sommaren kommer och på grund av den pågående pandemin är spelarna färre än vanligt i Söderhamns bowlinghall. Därför kommer hallen att stängas från och med den 4 maj, då servicearbete påbörjas.

Hoppas på tidig öppning

Genom att den återkommande sommarservicen läggs tidigare är förhoppningen att också kunna öppna bowlinghallen tidigare i slutet av sommaren. Kanske redan i början av augusti, åtminstone för de bowlingklubbar som vill komma igång.

- Förhoppningsvis är allt som vanligt i början av augusti, men tiden får utvisa om vi kan öppna tidigare än vanligt, säger Johanna Holmberg, enhetschef för bowling, Drömverstan och Medieverkstan.

Andra verksamheter öppna som vanligt

Husets ungdomskafé har däremot fortsatt öppet fram till i slutet av maj, liksom A-huset och Drömverkstan.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 april 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn