Nattvandringen ställs in - så säkrar du Klassiker-stämpel ändå

Bild

Therese Nilsson vid en av de fotoställen som placerats ut längs Mostigen.

Nattvandringen ställs in – men du kan fortfarande bege dig ut själv och via bildbevis få en stämpel i Klassiker-kortet.

Nästa anhalt i Söderhamnsklassikern - Nattvandringen den 29 maj – ställs in då alla kommunala evenemang utgår efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Däremot går det bra att få en stämpel för Nattvandringen ändå, genom att bege sig ut längs Mostigen på egen hand och ta en bild som bevis. Det kommer att finnas ett antal fotoplatser, så kallade selfie spots, ute längs stigen. På så vis får du en stämpel vid ett senare tillfälle, till exempel vid ett av de kommande momenten i Klassikern. Du kan gå din egen Nattvandring från 17 maj och ett par månader framåt.

- Skogen är ju inte inställd, vi hoppas att många tar chansen att gå själv för att få en stämpel när vi ses senare, säger Therese Nilsson, som ansvarar för Söderhamnsklassikern.

Letar lösningar för resterande moment

Hur det blir med de återstående momenten - (cykling) Bergviken runt 23/8, (löpning) Ljusnelöpet 12/9 och (vandring) Höstvandringen 3/10 – återstår att se.

- Även om de blir inställda ska vi försöka hitta nya lösningar för att det ska gå att genomföra resten också i någon form, säger Therese Nilsson.

Kontakt

Therese Nilsson
Telefon: 0270-756 21.
E-post: therese.nilsson@soderhamn.se

Senast uppdaterad: 18 augusti 2020