• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Verkstädernas aktivitetsvagn redo att rulla: "Vi vill åka ut till ungdomarna"

Verkstädernas aktivitetsvagn redo att rulla: "Vi vill åka ut till ungdomarna"

Verkstädernas aktivitetsvagn kommer på besök ute i olika kommunområden. Ungdomsledarna är laddade för turné.

Verkstäderna drar på turné! I sommar rullar Söderhamns kommuns allaktivitetshus ut i kommunen med hjälp av sin nya aktivitetsvagn.

Den nya aktivitetsvagnen har ställts i ordning med hjälp av pengar från Tillväxtverket och gör verklighet av en tanke som funnits med ett tag för att sprida Verkstädernas verksamhet.

Nu bjuds möjligheter för nya möten i kommunens ytterområden, dessutom bäddar det för aktiviteter utomhus i pandemitider.

- Vi känner att vi vill åka ut och vara där ungdomarna finns i stället för att de ska åka in till oss. Det handlar helt enkelt om att skapa roliga aktiviteter utomhus vilket ju också passar bra nu utifrån de rekommendationer som gäller, säger Marcus Wågström, verksamhetsledare för Verkstäderna.

Håll utkik efter den här i sommar!

Senast uppdaterad: 9 juni 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn