Nu startar höstterminen, kom ihåg att hålla avstånd

Information till vårdnadshavare och medarbetare i förskola, fritidshem och skola.

Nu är vi i mitten av augusti och en ny hösttermin i våra verksamheter startar igång. Vårterminen var annorlunda på många sätt på grund av covid-19. Inför höstterminen har inget väsentligt förändrats och vi måste fortsätta att förhålla oss till smittan. Därför vill vi återigen påminna och uppmana alla att hålla i och följa folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi är medvetna om att det är svårt att agera rätt i alla situationer, men när alla bidrar och gör sitt yttersta så gör det skillnad.

Kom ihåg att:

  • Alla i våra verksamheter, vuxna, barn och elever, ska stanna hemma vid minsta lilla symtom.
  • Tvätta händerna ofta och noga.
  • Tänk på avståndet till dina medmänniskor oavsett om det är i ett fikarum, på gatan, i skolkorridoren, matsalen, vid hämtning/lämning av barn - ja i alla situationer där det är möjligt.

Om vi alla hjälps åt och gör vårt bästa så kommer våra verksamheter att fungera på ett bra sätt även under höstterminen.

Vi kommer vid behov att uppdatera informationen om covid-19 utifrån förändringar i folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Hälsningar

Eva-Britt Hartikainen verksamhetschef grundskola
Agneta Olofsson verksamhetschef förskola

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 december 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn