Ola Andersson, ny näringslivschef

Ola Andersson, näringslivschef

Ola Andersson, ny näringslivschef

Ola tillträder tjänsten som näringslivschef den 15 oktober.

Ola Andersson är för många ett välkänt ansikte i Söderhamn. Han kommer närmast från EGA utbildning, och en roll inom försäljning. Ola har lång lednings- och chefserfarenhet genom regionchefstjänster inom såväl Big Travel som Resecity. Och inte minst som hotelldirektör under 5 år på First Hotel Statt här i Söderhamn.

-Det känns toppen att inom kort få Ola ombord i rollen som Näringslivschef. Ola har fötterna i Söderhamns-”myllan”, är en positiv kraft som söker möjligheter och skapar förutsättningar. Kort och gott, en riktig entreprenör med gedigen och relevant erfarenhet från näringslivet som vet vad det innebär att vara egenföretagare men som samtidigt har erfarenhet från ledande roller inom större organisationer, säger Patrik Jakobsson, kommunchef.

Senast uppdaterad: 17 september 2020

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn