Föreningsliv för alla – inspiration för inkludering i digital träff

Välkommen att delta i en digital träff på temat inkludering i vårt föreningsliv.

Söderhamns kommuns projekt för att stärka föreningslivet rullar vidare med pandemianpassning. Härnäst väntar en digital träff på temat inkludering 3 december – häng på!

Nu gör vi föreningslivet starkare! Det projekt som inleddes med en föreläsning av journalisten Jens Lind, fortsätter nu i med en punkt i digital form. Den 3 december kl 18.00 är ni välkomna till en kväll framför skärmen i sällskap med spännande gäster:

  • Elin Lund Jonsson, Parasport Gävleborg: Sätter ljuset vad parasport är och på de möjligheter som finns lokalt. Hur ser det ut i Söderhamn? Hur kan man få stöttning?
  • Stina Skoglund-Hansson, RF/Sisu: Rörelse i skolan – om alla människors rätt att få möjlighet och stöd i att vilja och våga röra på sig livet ut. Forskning visar att individer som i tidig ålder inte har skapat sig goda rörelsevanor, tenderar att bli mindre fysiskt inaktiva även i vuxen ålder.
    Extra viktigt kan uppdraget vara att ge lek och rörelse en meningsfullhet hos barn med olika funktionsvariationer som ännu inte hittat sin rörelseglädje.
  • Lars Nord, Söderhamns FF: Känner du till Söderhamns FF Friends - världens bästa lag om du frågar dem själva? Om inte så får du här en bild av de möjligheter som laget ger och vad en förening kan bidra med.

Visst vill du och din förening veta mer om detta!

Länk till livesändning: https://youtu.be/lVgzA8csOl4 Länk till annan webbplats.

Läs mer: Söderhamns kommuns projekt för att stärka föreningslivet

Senast uppdaterad: 4 december 2020