• Startsida
 • / Nyhetsarkiv
 • / Aquarena öppnar igen för anpassat antal badgäster - vi hjälps åt att följa begränsningarna

Aquarena öppnar igen för anpassat antal badgäster - vi hjälps åt att följa begränsningarna

Välkommen att bada från 1 september. Var noga med att följa de begränsningar och rekommendationer som gäller

Simhallen på Hällåsen öppnar igen den 1 september. För att minska risken för smittspridning kommer vi att släppa in begränsat antal badgäster. Välkommen att bada enligt gällande rekommendationer när vi öppnar igen!

Hela simhallen, inklusive barndelen, bastu och relax, öppnar för allmänheten onsdag 1 september och kommer hållas öppet på ordinarie öppettider. Kassan är bemannad från måndag 23 augusti för insläpp till Caspers gym (ej simhall) enligt ordinarie tider. Däremot hålls kafeterian stängd under hela september.

Viktigt att tänka på när du besöker vår simhall

Vi är glada att kunna öppna igen, med detta följer också en rad punkter att följa och respektera. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för att du ska kunna fortsätta att träna och bada i en frisk miljö. Det gör vi bland annat genom att öka städfrekvensen, anpassa våra aktiviteter samt informera dig som besöker oss om hur du kan hjälpa till att minska risken för smittspridning.

Begränsat antal besökare

 • För att kunna säkerställa både vattenkvalitet, våra besökares och personalens hälsa, samt möjligheten att hålla avstånd, är antalet besökare som får vistas i badet samtidigt begränsat
 • Vid risk för trängsel tillämpar vi kösystem och kan således inte garantera insläpp. Insläppet kan även komma att stundtals stängas. Förbokning av bad under allmänhetens öppettider är ej möjligt
 • Eventuell köbildning sker utomhus
 • Du är välkommen att bada i 2 timmar när maxantalet besökare är nått.

Tänk på att…

 • Stanna hemma när du är sjuk. Du som varit sjuk eller haft symptom är välkommen till oss när du varit symptomfri i två dygn
 • Tvätta händerna ofta
 • Hålla avståndet till övriga besökare under hela ditt besök
 • Duscha noggrant utan badkläder samt tvätta håret före bad
 • Följa våra badvärdars anvisningar, samt reglerna för trivsel, hygien och säkerhet.

Ersättning för badkort

Den som inte kunnat nyttja tid på köpta badkort under den period vi har haft stängt, tar med kortet till kassan och kompenseras med motsvarande ny tid (inga kontanter betalas ut).

Håll i, håll ut, men håll igång - välkommen!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 augusti 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn