Nytt om idrottsanläggningar och lokalbokning

Vi närmar oss hösten och med den även uppstart av träningar och matcher i våra idrottsanläggningar. Det är viktigt att vi alla känner till hur vi kan hjälpas åt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett tryggt och säkert idrottande.

Omklädningsutrymmen öppas

Just nu råder inga restriktioner för omklädningsrum vid idrottsanläggningar. Därför kommer vi den 1 september öppna och ställa dessa till förfogande för föreningar och allmänhet.

Viktigt att fortsatt förhindra trängsel

Pandemilagen gäller fortfarande och vi måste ta ett stort gemensamt ansvar för att förhindra smittspridning av covid-19. Det innebär den som hyr kommunens lokaler måste se till att trängsel inte uppstår och att det är möjligt att hålla gott avstånd, både bland idrottsutövare och eventuell publik.

Pandemilagen innebär även att det fortfarande finns maxantal vid olika tillställningar. Mer och uppdaterad information om detta hittar du på Riksidrottsförbundets webbplats.

Läs mer: Coronaviruset och idrottsrörelsenlänk till annan webbplats

Vi öppnar bokningssystemet

Under vinterns begränsningar i våra anläggningar låste vi bokningssystemet E-servelänk till annan webbplats både för självadministration för föreningar samt för allmänhetens ströbokningar.
Från den 1 september är systemet återigen bokningsbart, därmed kan föreningar och allmänheten åter styra sina egna bokningar.

Till bokning: Bokning i E-servelänk till annan webbplats

All bokning sker i E-serve oavsett idrottshall eller gymnastiksal. Vänd dig gärna till Kundtjänst om ni behöver hjälp med er bokning. Telefon: 0270-750 00.

Nya rutiner för nycklar och passerkort

Söderhamns kommuns fritidsenhet behåller hanteringen av nycklar och passerkort till våra stora idrottshallar. Utlämning sker i kassan på Aquarena, Hällåsen, efter kontakt med fritidsenheten, nås via Kundtjänst eller e-post: bokning@soderhamn.se

Gäller bokningen någon av våra gymnastiksalar, vänd er till Kundtjänst. Utlämning av kort och nycklar sker på Faxeholmsgatan 3 (Tegelhuset vid Faxeholmskullen). Hitta hit.länk till annan webbplats

Läs mer: Hyr du gymnastiksalsal - kontakta Kundtjänst

Tänk på! När du behöver nyckel eller passerkort - ta kontakt med oss i god tid innan ditt bokade tillfälle.

Kontakt

Vid frågor – kontakta:
Kundtjänst 0270-750 00.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 augusti 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn