Kommunfullmäktige ger grönt ljus till organisationsförändringar

Kommunfullmäktige klubbade 30 augusti igenom Valberedningens förslag till ny organisation av förvaltningar och nämnder i Söderhamns kommunorganisation.

Precis som kommunstyrelsen tidigare gjort antog kommunfullmäktige vid sammanträdet 30 augusti Valberedningens förslag om organisationsförändring i Söderhamns kommuns förvaltningar och nämnder.

Läs mer: Förslag till nya organisationer antogs av kommunstyrelsen

Helheten i fokus

Syftet med förändringarna är att i förlängningen förbättra nyttan för medborgare och underlätta för medarbetare och förtroendevalda, med en mer tydlig och sammanhållen organisation som har helheten i fokus.

Det första steget mot nya organisationer togs tidigare under året med en konsekvensutredning och andra förberedelser. Nu väntar planering och genomförande av förändringarna. Den nya förvaltningsorganisationen ska vara i gång 2022 och den nya nämndsorganisationen januari 2023.

Senast uppdaterad: 31 augusti 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn