Vinnaren av tävlingen, Månadens bild, korad

Månadens bild för augusti ses på vår digitala vägskylt som mäter 6x3,5 meter.

Varmt grattis till Henrik Bratt som vann vår Instagram-tävling, Månadens bild, för augusti. Bilden visar öppna landskap i Trönö i varmt motljus och är nu publicerad på våra digitala vägskyltar och i flera av våra andra kanaler.

I början på juli publicerade vi anvisningar om tävlingen, Månadens bild, och hur du kan synas stort och brett i vår kanaler när du fångar bilden av Söderhamn. Äntligen är vi igång med tävlingen, nästa gång kan det vara din bild som vinner!

Var med och tävla i Månadens bild du också

Ta chansen att synas stort och brett i våra kanaler; på visisitsoderhamn.se, digitala vägskyltar (6x3,5 meter) och i våra sociala medier (där vi har mer än 5 000 följare). Det framgår självklart att det är du som är fotograf. Vi återpublicerar aldrig någon bild utan ditt godkännande.

Gör så här:

För att tävla om Månadens bild för september så behöver du tagga ditt bidrag innan sista september. Här kan du läsa mer om tävlingen månadens bild och #mittsoderhamn.

Tillsammans skapar vi bilden av Söderhamn

Syftet med vårt Instagram-konto är att återge en stark och lockande bild av Söderhamn och det gör vi bäst tillsammans. Varmt tack till dig som redan taggar #mittsoderhamn och till dig som börjar! Och du, inspirera gärna dina vänner och bekanta att tävla i Månadens bild.

Härlig fotohöst!

Senast uppdaterad: 24 september 2021