Vinnaren av tävlingen, Månadens bild, korad

Stort grattis Tommy Sundström som vann vår Instagram-tävling, Månadens bild, för oktober. Bilden kan ses på våra digitala vägskyltar och i flera av våra andra kanaler.

Var med och tävla i Månadens bild du också

Ta chansen att synas stort och brett i våra kanaler; på visisitsoderhamn.se, digitala vägskyltar (6x3,5 meter) och i våra sociala medier (där vi har mer än 5 000 följare). Det framgår självklart att det är du som är fotograf. Vi återpublicerar aldrig någon bild utan ditt godkännande.

Gör så här:

För att tävla om Månadens bild för november så behöver du tagga ditt bidrag senast 30 november. Här kan du läsa mer om tävlingen månadens bild och #mittsoderhamn.

Tillsammans skapar vi bilden av Söderhamn

Syftet med vårt Instagram-konto är att återge en stark och lockande bild av Söderhamn och det gör vi bäst tillsammans. Varmt tack till dig som redan taggar #mittsoderhamn och till dig som börjar! Och du, inspirera gärna dina vänner och bekanta att tävla i Månadens bild.

Ut och fota!

Senast uppdaterad: 12 november 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn