Nya skidspår på Stugsundsudden

Nya skidspår

Nya skidspår.

Nu finns 250 meter färska skidspår på Stugsundsudden.

Ett skidspår på Stugsundsudden är efterfrågat av många medborgare. Inför jullovet har vi med samlade krafter skapat konstsnö och från den 23/12 finns här en färdig slinga på 250 meter, i plan terräng. Här kan alla, gammal som ung, ta chansen till en fin vinteraktivitet.
Kung Bores assistenter har nu tagit lite julledigt men är tillbaka efter helgen för att med både snökanoner och naturlig snö succesivt utveckla skidspåret.

Spåret är ett resultat av samlade krafter. Ett stort tack till Hällåsens driftpersonal, Teknisk service samt Resurscentrum som tillsammans gjort detta möjligt.

I vinter fortsätter vi även arbetet med att preparera Hällmyra/Hällåsens spårområde. Läs mer här Länk till annan webbplats. om den anläggningen. Runt om i Söderhamn finns även fler möjligheter till skidåkning. På www.skidspar.se Länk till annan webbplats. kan du få mer information om dessa anläggningar och spår.

Gott nytt år och unna din en härlig skidtur!

Senast uppdaterad: 28 december 2021

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn