Bli god man eller förvaltare

Bild

Vi söker dig som kan ta uppdrag som god man eller förvaltare.

Vi söker personer som kan ta uppdrag som gode män och förvaltare. Det finns många som behöver stöd för att få vardagen att fungera. Som god man eller förvaltare kan du göra skillnad!

Som god man eller förvaltare är du en representant för den som inte själv kan tillgodose sina behov. Det kan innebära att ta hand om den enskildes ekonomi, bevaka rättigheter och ha kontakt med myndigheter.

Du arbetar alltid för den enskildes bästa. Din insats skulle betyda mycket för den som inte kan ta vara på sina rättigheter, sköta sin ekonomi eller ta hand om sina personliga angelägenheter.

Om du är etablerad i samhället, har goda kunskaper om hur samhället fungerar, har ordnad ekonomi och inte förekommer i belastningsregistret kan du bli god man eller förvaltare.

Lämna gärna dina kontaktuppgifter i formuläret, så berättar vi mer.

Senast uppdaterad: 10 februari 2022

Kundtjänst

Kundtjänst svarar på samtal till 0270 - 750 00.
Vi tar emot besök på Faxholmsgatan 3.

Hos kundtjänst finns en dator som du kan använda för att göra korta ärenden: söka information, fylla i kommunens formulär, använda våra e-tjänster och lämna eller rösta på e-förslag.

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp samtalsförmedlande tjänster.

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn