Evenemang eller projekt där kommunen deltar

Detta gäller vid de tillfällen där kommunen är en av flera samarbetspartners eller sponsorer i ett projekt eller evenemang. Kommunen är inte ägare/ansvarig av evenemanget eller projektet.

Plaggets färg, logotypens placering och teckensnitt styrs av evenemangets egen profil. Det är önskvärt att logotypen för Söderhamns kommun placeras på vänster ärm tillsammans med övriga huvudsponsorer.

Söderhamns kommun önskar att vår logotyp placeras på vänster arm när vi är med som samarbetspartner.

Senast uppdaterad: 18 januari 2021
Kommun och politik