Affischer för användning - tillsammans minskar vi smittspridningen av covid-19

Affischer med budskap om 2-metersregeln

Tre exempel på affischer. Ytterligare 9 varianter finns att ladda ner för användning och uppsättning.

För att minska smittspridningen av Covid-19 är det viktigt att visa hänsyn och gott omdöme i mötet med andra människor vilket innebär att vi ska hålla avstånd till andra på offentliga platser, både inomhus och utomhus. Ett bra riktmärke är att hålla ett avstånd på två meter till andra människor. Men hur långt är egentligen två meter? Längre än vad du tror! Nu finns affischer för nedladdning som hjälper till att sprida budskapet om "2-metersregeln". Hjälp till att sprida budskapet!

Söderhamns kommun har tagit fram 12 olika varianter av affischer. Tanken är att affischerna ska sättas upp i anslutning till platser där det kan uppstå folksamlingar både inomhus och utomhus, men framförallt ligger fokus på platser som badstränder, camping- och ställplatser, gångstråk, centrum/handel osv.

Du som företagare, näringsidkare, förening eller annan kan enkelt ladda ner affischer för användning i din verksamhet. Välj den affisch som passar bäst utifrån din verksamhet.

Hjälp till att sprida budskapet om 2-metersregeln! Men kom ihåg att du ansvarar för de affischer du sätter upp, och även ansvarar för nedtagning eller byte av affisch.

Tillsammans minskar vi smittspridningen av covid-19.

Senast uppdaterad: 7 juli 2020